• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Badanie Leockiej Akademii Nauk: które mikronacje lubimy?
Wasze Ekscelencje, Szanowni Państwo!

Międzynarodowy Instytut Ankiet oraz Centrum Badań Mikrospołecznych Leockiej Akademii Nauk serdecznie zapraszają do wzięcia udziału w badaniu poświęconemu stosunkowi mieszkańców Pollinu do poszczególnych mikronacji.

Autorami badania są JKW Karolina Aleksandra (Karolina von Lichtenstein-Roumaine) oraz JKW Jan V (Wilhelm Orański). Udzielenie odpowiedzi zajmie — pomimo wielu krajów na liście — kilka minut.

Dowiedzmy się, które kraje są najbardziej lubiane, które — najmniej, a o których w większości nikt nie słyszał. Im więcej osób weźmie udział w badaniu, tym wyniki będą ciekawsze.

Serdecznie zapraszam do udziału!

Udział w badaniu wymaga zweryfikowanego profilu w Stemplu. Badanie jest anonimowe.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
Jak można robić takie ankiety, przez które komuś zrobi się smutno? Dla komfortu i nie piekącej pupki osób mikronauckich powinny być same pozytywne opcje odpowiedzi. I żadnych otwartych!

(03-01-2022 20:39)Karol Medycejski napisał(a): Jak można robić takie ankiety, przez które komuś zrobi się smutno?
Och, myślę, że nikomu się nie zrobi przykro. Zdenerwowanie niesprawiedliwymi ocenami, z drugiej strony, jeszcze jak!
Dzisiaj studentom na zaliczenie zadałem temat do opracowania: W którym wirtualnym państwie chciałbyś najbardziej zamieszkać i dlaczego jest to Republika Bialeńska?
O choleeera, przecież ja w przyszłym semestrze mam dostać coś do prowadzenia.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mieszkańcy Bialenii w przyszłym semestrze:

[Obrazek: 09e8a50b0c22845b40cda4dd24e4515a.jpg]

Za wejście do Rady Republiki - 5 na semestr,
Za napisanie min. 100 postów - 4,
Za napisanie min 50 postów - 3.
Albo oceny połączy się z nadaniami lennymi, np. "nadaję studentowi X 5 folwarków lennych i ocenę bardzo dobrą".
[Obrazek: 80b146179fc27f35327da1be04f630eb.png]

Po udzieleniu odpowiedzi przez 58 ankietowanych, frekwencja w poszczególnych krajach prezentuje się następująco:

[Obrazek: 99527777916551887_t.png]

Niezmiennie serdecznie zapraszam do udziału w badaniu!
Wynik Sarmacji jest zaskakujący.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości