09-01-2022 12:11
Są takie dni, gdy żałuję, że nie jestem Dreamlandczykiem, dziś jest jeden z tych dni. Też nie rozumiem hołubienia tworów, które z mikronacjami nie mają nic wspólnego. Gratuluję świetnego podsumowania.
|
Wieści z zagranicy
|
|
09-01-2022 12:11
Są takie dni, gdy żałuję, że nie jestem Dreamlandczykiem, dziś jest jeden z tych dni. Też nie rozumiem hołubienia tworów, które z mikronacjami nie mają nic wspólnego. Gratuluję świetnego podsumowania.
09-01-2022 12:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2022 12:17 przez Ametyst Faradobus.)
A ja uważam, że jeśli ktoś lubi pisanie dla samego siebie to powinien mieć do tego prawo i nie ma sensu podawanie mu pistoletu. Mnie też można krytykować za jakieś statystyki Faradobaju, bo przecież ten czas mogłem poświęcić na jakieś dyskusje i wykłady. Jednocześnie każdy powinien mieć prawo mówić o pewnych praktykach otwarcie i za każdym razem bawi, jak bardzo tacy ludzie się prują, gdy im się wypomni rzeczy oczywiste i przedstawi własne obserwacje.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
09-01-2022 12:16
Zgadzam się z Ametystem.
09-01-2022 12:18
Ależ niech tworzą co chcą, nikt im nie zabrania.
Ale warto dostrzegać różnicę między czymś takim, a normalnym kontentem mikronacyjnym.
09-01-2022 12:22
No tak, w sensie jeśli napiszę, że średnio chce mi się współpracować z taką Santerą czy inną Agurią, bo tam większość postów to kopiujwklej, a tak w ogóle wszystkie pisane w jednym stylu i mi się wydaje, że to jedna albo dwie osoby to mam do tego prawo. Jeśli dla kogoś obserwacje Macieja, napisane mocnym językiem, ale przede wszystkim podparte rzetelną kwerendą i konkretnymi przykładami, stanowią obrazę no to ktoś tu ma problem. xD
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
09-01-2022 12:29
Kiedyś też był kryzys związany z klonami w Surmenii, ale tam było chyba inaczej.
09-01-2022 13:19
(09-01-2022 08:58)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): O co poszło? Kto zostanie nowym prezydentem? Inba ta jest kwestią wielką i złożoną, a jest ona rzeczą ciężką. Ogólnie i w dużym skrócie: Pawłow stwierdził że wyniki wyborów w Muratyce to jakiś żart i że stamtąd odchodzi, a Waksman się wkurwił że znowu zostaje zdradzony i że ma dość.
09-01-2022 13:25
Czego można było się spodziewać po Pawłowie... Przecież to debil, z którym nie ma sensu w jakikolwiek sposób współpracować. Już kolejny mikronauta się na nim przejechał.
Mówiłem kiedyś, że Waksman może się do mnie zgłosić, jeśli chce uzyskać poradę jak załatwiać sprawy z osobami pokroju Pawłowa. Nie zgłosił się... Jak widać teraz żałuje. ![]() Słuchaj się wujka Pietrowa! Wujek Pietrow źle nie poradzi!
09-01-2022 13:27
To trochę inaczej wyglądało. Ale w dużym skrócie masz rację.
Głównym powodem zaistniałej sytuacji było to, że ilość głosów oddanych na mnie była równa ilości głosów oddanej na Stirlitza, co wg. mnie było porównaniem mnie do człowieka, który popiera lub nie popiera wszystkiego i wszystkich. Wyraziłem swoje zdanie, w którym zawarłem to, że zrobili sobie ze mnie maszynę do pisania, a teraz odpieprzają w ten sposób. Szkoda, że pod wpływem dobrej pracy z Waksmanem zacząłem się kłócić z Bialenią... No ale kto wiedział, że tak to się skończy? Nie mniej nie mam nic do Pana Żmigrodzkiego i życzę mu jak najlepszej kadencji na stołku Prezydenta Muratyki.
09-01-2022 13:48
Tylko proszę, żeby nie zaczynali Panowie inby, bo trzeba będzie zakaz zbliżania się zasądzić.
|