• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wykaz wyemitowanych znaczków + informacje bieżące
[Obrazek: 85_08_12_20_2_21_34.png] [Obrazek: bialenia-ikona.png]

Dzięki uprzejmości Najczcigodniejszego Helwetyka Romańskiego podaję link do

WYKAZU ZNACZKÓW WYEMITOWANYCH PRZEZ POCZTĘ BIALENII.

Jednocześnie w tym wątku będę na bieżąco podawał do wiadomości informacje o kolejnych planowanych emisjach bialeńskich.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

[Obrazek: ZPRB-Logo-4.png]

K O M U N I K A T
nr 1/2022 (9 stycznia)

(1). 12 stycznia Poczta Bialenii wyemituje znaczek z okazji Święta Sił Zbrojnych RB, którego autorem jest Ronon Dex.

[Obrazek: 150.png]

Nominał: 3 bialeny
Nakład: 84 egzemplarze
Limit na osobę: 3 egzemplarze

(2). 27 stycznia Parostwo Lisendorff pod egidą Poczty Bialenii wyemituje znaczek z serii Herby lenn Rzeszy, którego autorem jest Ronon Dex.

[Obrazek: 148.png]

Nominał: 1,5 bialena
Nakład: 54 egzemplarze
Limit na osobę: 2 egzemplarze

(3). 21 lutego Katechonat Razorno pod egidą Poczty Bialenii wyemituje znaczek z serii Herby lenn Rzeszy, którego autorem jest Ronon Dex.

[Obrazek: 149.png]

(4). 26 marca Socjalistyczny Sułtanat Faradobaju pod egidą Poczty Bialenii wyemituje znaczek z serii Herby lenn Rzeszy, którego autorem jest Ametyst Faradobus.

[Obrazek: 147.png]

prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Jest to miłe dla mnie uguem, że do grona twórców bialeńskiej filatelistyki dołączyła trzecia osoba. Mam nadzieję, że wbrew deklaracji jednak na dłużej. Tym bardziej, że ja (z różnych przyczyn) w najbliższym czasie raczej niczego nie ulepię.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości