• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Informator Bialeński
Myślę, że jak chodzi o stronę główną, to osiągnęliśmy już maksimum, bo kolejne elementy sprawią, że będzie nawalone jak w Muratyce. W zasadzie na telefonie już jest tego wszystkiego za dużo, ale na komputerze jest OK.

Informator wygląda dobrze i czytelnie. Myślę, że śmiało można rozsyłać link do niego w ramach promocji, jak już się zdecydujemy, jak się chcemy promować.
(09-01-2022 21:43)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): W zasadzie na telefonie już jest tego wszystkiego za dużo, ale na komputerze jest OK.
W ogóle nie optymalizowałem pod telefony. Straciła by na tym jakość i efekt wizualny "pod komputery".

(09-01-2022 21:43)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Myślę, że jak chodzi o stronę główną, to osiągnęliśmy już maksimum
W sensie formy tak.. oczywiście trzeba jeszcze trochę przenieść ze starej strony, a potem to prowadzić na bieżąco i systematycznie aktualizować.
Jeśli mogę tutaj, bo w sumie nie wiem gdzie... to zgłaszam skromną literówkę. Na dole jest odnośnik do ZN, na czerwonym tle. Po pierwsze nie działa, po drugie "Wejśce do Zgromadzenie Narodowego".
https://gov.bialenia.org.pl/encyklopedia...-narodowe/
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości