• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRR - Członkowie
Alija jest bezpartyjnym głosem rozsądku i występuje pomiędzy naszymi dwiema partiami.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Ale mogłaby rozważyć wstąpienie do naszych skromnych szeregów...co pięć głów, to nie cztery!
Towarzysze, wnioskuję o wpisanie mnie na listę partii.
[Obrazek: FlYScNM.png]
Żyjecie? Zgodnie z Ustawą o zrzeszeniach mógłbym już PRR wyrejestrować w zw. z nieaktywnością powyżej 60 dni, ale wolę zapytać. Planujecie się zaktywizować i dalej działać, czy można zarchiwizować?
Nie czuję się władny tu decydować, bo to nie moje loli dziecko. Feliks jest już od dawna nieaktywny, ja nie zamierzam działać politycznie w najbliższej znanej mi przyszłości, zostaje zatem ważny głos Akrypy, która też jest nieaktywna i nie zanosi się tu na prędką zmianę. Pozostawiam zatem do uznania, aczkolwiek należy pamiętać, że zawsze można zarejestrować ponownie.

No to archiwizuję. Akrypa nie chce dać się skusić na powrót, pisałem z nią o tym kilka razy. Trochę szkoda, no ale podejrzewam, że kiedyś jednak wróci, z mikroświata nie jest tak łatwo wyjść na zawsze. Wink

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości