• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Waipai
Serdecznie zapraszam.
Czy w Waipai wyznaje się ideologię Żuczek?
Oczywiście, w Waipai mieszkają imigranci z Zongyi.
Fajnie by było pomyśleć jak by to uzasadnić fabularnie.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Mogę napisać historię miasta.
Można nawet zrobić to wspólnie, aby ustalić razem podstawowe fakty.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Bardzo ładne miasto, nowoczesne. Mam nadzieję, że można tu dostać goloneczkę po tajsku. A co do historii to też mogę pomóc, bo ja jestem uguem biegły w rzułtych sprawach, jestem też przyjacielem Narodu Razuryjskiego. Także razem z Ametystem jesteśmy, jakby to powiedzieć, ękspertąmi.

(20-01-2022 17:38)Ametyst Faradobus napisał(a): Fajnie by było pomyśleć jak by to uzasadnić fabularnie.
(20-01-2022 17:45)Tymoteusz Piechota napisał(a): Mogę napisać historię miasta.
(20-01-2022 19:33)Ametyst Faradobus napisał(a): Można nawet zrobić to wspólnie, aby ustalić razem podstawowe fakty.
A co myślicie o wykombinowaniu tam, w tym miniregionie czegoś na wzór niedoszłego Specjalnego Regionu Administracyjnego Sinŭiju? Można by połączyć koreańską kulturę z gospodarką pasująca do Nan Di, które przecież jest wzorowane na Chinach? Region mógłby mieć sporą autonomię w stylu Hongkongu czy Makau.

Na szybko propozycja symboliki... kwiat magnolii, który miał być symbolem SRA Sinŭiju, ale kolorystyka zaczerpnięta z Nan Di, a graficzny wzór flagi trochę wzorowany na koreańskiej.

[Obrazek: 3_20_01_22_8_45_25.png]

Teren, tak jak proponowałem wcześniej:

[Obrazek: 3_20_01_22_8_52_02.png]

Dwa miasta istnieją Lihe i Waipai, opisane wcześniej jako miasta w przedziale 100-500 tys. mieszkańców. Reszta do swobonego utworzenia.
Podoba mi się, ale kto by stał na czele tego miniregionu.
(20-01-2022 21:05)Tymoteusz Piechota napisał(a): Podoba mi się, ale kto by stał na czele tego miniregionu.
Pytek?

Chcesz to prowadzić? No to odpowiedź nasuwa się sama...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: