• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[GŁOSOWANIA] - Piosenka-21
Oświadczenie brodryjskiej telewizji w związku z przerwą w transmisji: 

Ale dziwny Polin na obrazku.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Panie Brodreczku, ale dotrzymywanie terminów jest dla normalnych narodów. Dla pana jest ogłaszanie na cały Pollin konkursów, które się potem nie odbywają.
Panie Andrzejku,

Złożymy wniosek o przywrócenie terminu i podrzucimy lewe zwolnienie lekarskie wystawione przez znajomego mojej ciotki, który prowadzi własną praktykę lekarską. Trzeba będzie mieć nadzieję, że sąd to chapnie.

A tak na serio - wszystkich, którzy wzięli udział w konkursie chciałbym przeprosić za fatalną organizacją pierwszej edycji. Chyba już nie ma sensu jej kontynuować...

Nauczka na przyszłość - będę sobie musiał dobrać wspólnika, który w przypadku mojej nieobecności będzie ciągnął konkurs.

Na pocieszenie mogę zagwarantować, że jak tylko w Brodrii ogarniemy kwestię nagradzania za aktywność, to każdy z uczestników pierwszej edycji "Pieśni" uzyska kawałek brodryjskiej ziemi pod prywatne włości.
Kontynuujmy!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A dlaczego anulować? Kogo obchodzą jakieś terminy? To bez znaczenia. Anulować to można wtedy, jak się przegrywa. Ewentualnie zrobić jakąś reasumpcję. A tu, patrząc po wynikach, jest chyba ok.

(27-01-2022 01:06)Karol Medycejski napisał(a): Kontynuujmy!
(27-01-2022 01:06)Karol Medycejski napisał(a): A dlaczego anulować? Kogo obchodzą jakieś terminy? To bez znaczenia.
Tak.
(—) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji
[Obrazek: 1000.png]
No dobrze… To w takim razie musimy ustalić nowe terminy i ogłosić o wznowieniu konkursu w innych mikronacjach. Dodatkowo potrzebuję osoby do pomocy przy ogarnianiu terminów. Ktoś jest chętny?
Ja mogę.
Super, dzięki. <3 Skontaktuję się przez priv.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości