• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizacja chanatu
(26-01-2022 11:03)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): A ja w połowie lutego zamieszkam w pobliskiej Nowej Ordzie. Mogę gnębić Twój lud w Twoim imieniu w okresach Twojej nieobecności. Wszak wszyscy Mongołowie to jedna rodzina.
Flaga podoba się dla mnie. A co Ty na to, by stworzyć jeszcze jakąś flagę panmongolską, będącą symbolem ludów zamieszkujących obie Ordy i ich rodaków rozsianych po całym Pollinie?

Można tylko najlepiej, aby ona zawierała jakiś element wspólny dla symboliki Nowej i Wewnętrznej.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
W ogóle wpadłem na taki pomysł, aby na UB albo na brodryjskiej Akademii utworzyć miejsce zajmujące się kulturą ludów stepów i tam planować różne działania w ramach współpracy obydwu Ord.

@"Andrzej Płatonowicz Ordyński"
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Pomysł mi się podoba, ale nawet nie próbuję zgadnąć, kiedy będę w stanie się w to jakoś głębiej zaangażować.
Nie chodzi o jakieś wielkie inicjatywy co bardziej o miejsce, w którym na roboczo będziemy mogli ustalać różne rzeczy i wymieniać pomysły.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości