Chyba nie. Na szybko sprawdziłem i wydaje mi się, że tylko z jednego konta pisał (na forum jest tylko jedno konto zarejestrowane pod danymi, które zostały wskazane w Rotrii).
@Edit: Jeśli ktoś może niech sprawdzi po IP.
>Kiedy ostatnio był u nas jakiś klon?
Idk, chyba kuzyn Filipa/Veriopina/Fede? Ale czy on był klonem?
W ogóle pojawiło się oświadczenie o "doskonałym projekcie". Wszystko na forum Rotrii już teraz, zapraszamy!
To oświadczenie swoją drogą, które naskrobał na forum Rzeczypospolitej było naprawdę porażające. Chłopak o wybitnie narcystycznym usposobieniu, idealny duchowny, który ukradł konto jakiemuś nieaktywnego biskupowi, żeby się dobrze zabawić. Żałuję, że w ogóle dałem się na tego gościa nabrać. Ogromne rozczarowanie...
11-02-2022 05:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2022 05:15 przez Ronon Dex.)
(10-02-2022 19:07)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Dobrze, że nas takie afery omijają. Kiedy ostatnio był u nas jakiś klon? Bo ja szczerze mówiąc nie pamiętam. Za czasów prezydentury niesławnego Akrypa... ale został wykryty przez wywiad wojskowy i zatłuczony w zarodku (zdązył jednego posta napisać). Nie pamiętasz, bo akurat było to o ile pamiętam w okresie Twojej nieobecności.
No cóż, sam czyn bardzo nieładny, ale różne błędy się ludziom zdarza popełnić. Gorzej z tym tłumaczeniem i brakiem jakiejkolwiek skruchy. Zamiast brnąć dalej, ja bym radził wziąć sobie kilka miesięcy urlopu od mikronacji, potem ładnie przeprosić i pewnie większość mikronautów te przeprosiny przyjmie.
(11-02-2022 12:09)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Zamiast brnąć dalej, ja bym radził wziąć sobie kilka miesięcy urlopu od mikronacji, potem ładnie przeprosić i pewnie większość mikronautów te przeprosiny przyjmie. Akurat w przypadku osoby na naszym forum to się tak właśnie skończyło - po ponad roku, wyrażeniu skruchy i warunkowym uczestnictwie w działalności forumowej przez pewien czas - sam mu dałeś obywatelstwo.
Ja nie wiem po co ogółem ludzie takie cyrki robią z tymi klonami. W ZSKHiW jak ktoś do narracji potrzebował na jakiś czas drugiej postaci to mówił o tym wszystkim i każdy wiedział, kto kim steruje i tak dalej, nikt się nie obrażał ani nie udawał, że to nie on.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus
Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
(11-02-2022 12:48)Mikołaj Dreder napisał(a): Rzeczypospolita, jako jedno z niewielu państw, legitymuje się wieloma mieszkańcami, którzy są - nazwijmy ich umownie - "mieszkańcami branżowymi" - co mam na myśli? Pojawia się ktoś nowy i ten ktoś nowy zajmuje się tylko jednym zagadnieniem. Tu duchowny, tu pustelnik, tu jakąś księżniczka czy inna dama dworu. Na Pollinie to rzadkość, że jedna osoba pełni jedną funkcję. Od lat tak jest jest, że jedna osoba łączy kilka urzędów, wobec czego od lat jest to niezwykle intrygujące.
Celny komentarz Mikołaja Dredera na temat zjawiska, które już kiedyś dostrzegłem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus
Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
|