• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Kolejny) powrót
(08-02-2022 18:58)Ronon Dex napisał(a): Załatwione: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...6#pid31846 - dział dla Nonsong też utworzony, moderacja nadana.

Na chwilę obecną jednym opracowanym elementem Nonsong jest siedziba Grupy Przemysłu Okrętowego „Haishe” wraz ze stocznią nr 1 - reszta jest "białą kartą".

Dziękuję - w najbliższym czasie zacznę tę "białą kartę" zapisywać i wzbogacać region o nowe opisy.

(08-02-2022 22:28)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Mikołaju, nie wiem, czy widziałeś, ale w Broskwie stanął już jakiś czas temu Twój pomnik. Wink
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=2927

Dopiero teraz zauważyłem. Miło wiedzieć, że obywatele pamiętają o swoim Carze-Seniorze i nawet dobrze go wspominają. Smile
Trochę późno, ale z pytaniem, czy chcesz na jakiś zjazd rodzinny z synem i wnukiem do RON pojechać. Smile
Czyli jeszcze trochę Dostojewskich się zachowało. Wink
A no tak, jest jeszcze mój v-syn, obecny król RON, tylko on nie ma nazwiska "Dostojewski".
Dostojewscy to najsłynniejsza rodzina w Brodrii.
(14-02-2022 15:27)Adam Aleksander II napisał(a): Trochę późno, ale z pytaniem, czy chcesz na jakiś zjazd rodzinny z synem i wnukiem do RON pojechać. Smile

W RON to mnie jeszcze nigdy nie było. Jak najbardziej jestem chętny na zjazd rodzinny. A jest taki zjazd aktualnie planowany?
Obecnie nie, ale jak już dostanę swój dworek to poprzesyłam zaproszenia do do wszystkich byłych i obecnych członków rodziny.
(14-02-2022 20:15)Adam Aleksander II napisał(a): Obecnie nie, ale jak już dostanę swój dworek to poprzesyłam zaproszenia do do wszystkich byłych i obecnych członków rodziny.

Dwor Dostojewskich stoi otworem dla kazdego obecnego i bylego czlonka rodu w razie X zawsze tam mozna zrobic rodzinne spotkanie z tego co pamietam dwor jest usytyowany 6 km od stolicy.
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski

Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
Może mnie przysposobiecie. Zawsze się przydam, i co najważniejsze mam ręce zawsze gotowe.
A ja przypominam, że byłem przez dłuższy czas ojczymem Mikołaja i mężem seniorki rodu, więc też powinienem dostać zaproszenie. Tongue
Szkoda, że tak mało kobiet na Nordacie, chętnie założyłbym jeszcze trzecią rodzinę, gdyby było z kim.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości