• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powrót Eddarda
Star 
Drodzy Przyjaciele Bialeńczycy,

Czas nastał zakończyć mą jakże długą nieobecność. Na wezwanie Wielkiego Konduktora, Jego Wysokości, Czerwonego Cara Iwana Pietrowa postanowiłem stawić się na służbie ku chwale Republiki. 

Wszystkich, których poznałem chciałem serdecznie uściskać, tych których z jakiegoś powodu zraziłem - przeprosić, a każdego którego jeszcze nie miałem okazji poznać - przywitać.
Witaj, miło poznać wielkich Bialeńczyków.
Witaj ponownie w kraju, gdzie trawa jest zieleńsza! Wink
Witaj Eddardzie! Bardzo mi miło, że postanowiłeś do nas wrócić. Powiedz nam, co robiłeś w trakcie przerwy? Jak tam sieć hasselandzkich hoteli? Biznesy się układają?
Cześć Eddardzie! Smile

Uczyńmy Bialenię znowu wielką!
WE, na tą chwilę mogę jedynie zdradzić, że byłem w podróży. Więcej opowiem, jak będzie okazja się spotkać w przyjemniejszym miejscu!

Dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie. Na razie trochę się rozejrzę co i jak.
(15-02-2022 17:07)Eddard Noqtern napisał(a): Na razie trochę się rozejrzę co i jak.
Jakbyś chciał udać się do Dżamahiriji, to przydzielę Ci gwardzistów, bo niebezpiecznie kręcić się tam bez obstawy. W ostatnim czasie mieszkańcy prowincji zbuntowali się przeciwko wolnogradzkim oligarchom, którzy odbierają ludowi zyski ze sprzedaży ropy naftowej. Każdy przybysz w garniturze jest uznawany za podejrzanego i może się tak zdarzyć, że ślad po nim ginie.
Ohayo!
Witam Serdecznie!
Witaj! Cieszę się z Twojego powrotu. Jeśli masz jakieś plany związane z samorządami albo uniwersytetem to zapraszam do kontaktu!
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: