• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
A gdzie to leży?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Z tego co się dowiedziałem to ponoć w Orientyce, ale ciężko sprecyzować.
[Obrazek: 99527777916552115.png]
[Obrazek: 99527777916552134.png][Obrazek: 99527777916552295.png][Obrazek: 1141.png]
Faktycznie, już znalazłem:

[Obrazek: file.php?id=2]
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Przepięknie, że zaznaczono pod Urbino pewien tekst.
Przepiękna to jest putinowska narracja Rotrii. Nikt z Urbino realnie nie chce mieć z wami nic wspólnego, nie bez powodu odeszli.
Kto nigdy nie robił narracji ala Putin niech pierwszy rzuci kamieniem.
No ale nie w momencie, kiedy dosłownie taka sama narracja jest prowadzona w realu. To jest po prostu niesmaczne.
Петров вон. Муратыка протестует против президенту Бяльзньской Республики.

https://forum.muratyka.ct8.pl/index.php?...mment=3745
Dziwna sytuacja, trzeba jej się lepiej przyjrzeć.
Nie wiem czy tylko mnie to wkurwia że wszyscy ciągle próbują każdą rzecz w mikro porównywać do jebanego reala?

Ja rozumiem, z jednej strony to może być nieco nieodpowiednie robić takie akcje w tym samym tygodniu w którym Putin na chama wpierdala się w Ukrainę ale no ja pierdolę. Jest real i jest wirtual. I co nas obchodzi że jakieś popierdolce muszą się nakurwiać z Ukrainą o piksele?!

Nie wiem jak inni, ale ja gdy wchodzę na strony mikronacji to chcę po prostu zrobić logout od reala. Zapomnieć o tym, że rano znów trzeba iść do szkoły, że znów usłyszymy nowe smutne wieści z Ukrainy i ze świata, że dalej jest COVID. Ale nie, bo jaśnie Południowcy muszą porównywać od razu wszystko z realem i obrzydzać jeszcze wirtual. No ja pierdolę.

Tradycyjnie kończąc wywód jakimś nieśmiesznym dowcipem, pragnę zauważyć, że to porównanie brzmi tak jakby Południowcy uznali siebie za Ukrainę a nas za Rosję. To co, gdzie im robimy Donbas?

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości