• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Najważniejsze, że to forum w ogóle działa i że we właściwym momencie dziejowym znalazł się człowiek, który wziął na siebie ciężar jego postawienia i utrzymania po smucie, której nie był winny.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
"Legenda grup" jest do aktualizacji lub wyrzucenia, bo części z tych grup w ogóle na forum nie mamy.
Uprzejma prośba do szanownej administracji o aktualizację uprawnień na forum, w szczególności:

1) o nadanie mi uprawnień moderacyjnych w dziale ZN i odebranie ich osobom, które nie sprawują obecnie żadnych funkcji w Zgromadzeniu,
2) nadanie uprawnień moderacyjnych nowemu Prezesowi PK (chyba że już je ma),
3) nadanie odpowiednich uprawnień wiceprezydentowi (chyba, że już je ma).

1) Zrobione.
2) Już miał nadaną grupę "Policja Krajowa". @'Joahim-von-R' Potwierdź, że Ci działa.
3) Nikt mi po prezydenturze nie odebrał uprawnień, więc dalej je mam.
>2) Już miał nadaną grupę "Policja Krajowa". @Joahim-von-R Potwierdź, że Ci działa.

Co żesz znowu.

Moderator globalny? To działa na pewno. Wim bo miałem jeszcze za Przewodniczącego ZN.
Za zgodą kulegi Schwarzengraua przyniosłem działy suderlandzkie do archiwum.
(10-03-2022 15:48)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Za zgodą kulegi Schwarzengraua przyniosłem działy suderlandzkie do archiwum.
Pytanie co zrobić z obywatelstwami? Może zmienić status na "obywatel", a nie "aktywny obywatel" to nie będzie nam to w ZN robiło problemu.
Popieram, chyba i tak spełniają warunki.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Na jakiej podstawie mamy im odbierać status "aktywnego obywatela"? To nie jest kwestia uznaniowa. Obywatele bialeńscy narodowości suderlandzkie są takimi samymi obywatelami, jak wszyscy. Sami mogą zdecydować, czy chcą zachować obywatelstwo, czy z niego zrezygnować.
To zależy od tego, czy zrezygnują z aktywności u nas.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości