(10-03-2022 15:28)Ametyst Faradobus napisał(a): Kolejne bałamutne oskarżenia pod adresem władz ZSKHiW. Od razu podkreślam, że ani nie zamierzamy atakować żadnego państwa ani tym bardziej nie zaatakowaliśmy Winkulii.
Przeczytałem całe i w takim razie się odniosę, odnośnie nowych informacji w punktach(zarówno pozytywnych, jak i negatywnych):
1.Najważniejszym błędnym pojęciem, było faktycznie uznanie ZSKHiW za głównego agresora na Związek Winkulijski.
2.Oraz faktycznie, Mistrz Budzimir nie jest w obecnym rządzie ZSKHiW.
Co sprawa oczywiście się wyjaśnia w TYCH kwestiach. Jednak nadal pozostają pozostałe kwestie.
3.ZKSHiW popiera wszelkie działania krzywdzące Związek Winkulii, poprzez poparcie agresora Mistrza Budzimira VII i tym samym poparcie Wielkiego Budzimiratu.
4.Ponadto chcę zrobić z Związku Winkulijskiego, kozła ofiarnego, pod pretekstem tzw.Pikselożerców. Zapewniam że obecny Król Alfred Fabian von Tehen-Dżek, nie jest zainteresowany prowadzeniem wojen i dąży do wszelakiej dyplomacji. Ponadto rządu Związku Winkulijskiego nie zależy na jedzeniu kolejnych pikseli, a jedynie rozwijaniu państwa poprzez dyplomację, wzmacnianie gospodarczym i ewentualnie rozwoju sportowo-rozgrywkowym.
Jest to też, na obecny moment, moja opinia. I jest to też na ten moment ostateczna opinia, a przynajmniej dopóki się nie zmieni relacja odnośnie poparcie Agresora, którym jest Wielki Budzimirat.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów