• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zrzeczenie się obywatelstwa
Wasza Ekscelencjo Panie Prezydencie,

Oficjalnie zrzekam się obywatelstwa bialeńskiego oraz wszystkich funkcji pełnionych w Bialenii.

Cóż mogę powiedzieć, niewątpliwie zostanie stwierdzone, że "dałem się sprowokować", "nie mogę się pogodzić ze zmianami", "strzelam focha", itd. Każdy może ocenić tę decyzję, jak chce. Z mojej perspektywy wygląda to tak, że zupełnie nie mam ochoty na przerabianie po raz kolejny tego samego, na tracenie nerwów przez coś, co powinno być zabawą. Nie bawię się dobrze, a więc zdecydowanie nie ma sensu tego ciągnąć.

Życzę Panu Prezydentowi (całkowicie szczerze) powodzenia w dalszych rządach, a Bialeńczykom pozostającym w kraju, by wciąż mieli z działalności w mikroświecie frajdę.

Jeśli chodzi o przyszłość, myślę, że jest to już decyzja ostateczna, nie planuję kolejnych powrotów, by potem po kilku miesiącach znowu tego żałować. Nie planuję też działalności w innym mikronacjach, chociaż kto wie, czy którejś jesieni nie stworzymy w końcu z Pawłowem tego Imperium Novum, o którym tyle swego czasu pisano...

Niech żyje Bialenia!

/-/ Andrzej Płatonowicz Ordyński, vicepraeses et proconducator

Andrzeju, smutno mi, będziemy czekać na twój powrót.
Andrzeju, przykra sprawa. Szkoda, że odchodzisz. Mam nadzieję jednak, że jeszcze kiedyś do nas powrócisz.

Podobnie jak w przypadku Ronona, nie żegnam się całkowicie, tylko mówię do zobaczenia!
Cóż... szkoda, ale czasem trzeba odpocząć i zebrać siły...
Meisande V Gvandoya
Malkia Mama 
Okotokuwano
Eh....szkoda.
Kolejny z Wielkich odchodzi.
Do miłego Andrzeju.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski 
Grand Lisendorff 
Admirał MW SZ RB 
 Prezes BZS
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej 
[Obrazek: AG106.png]
W związku z tym, że Głównodowodzący Sił Zbrojnych RB planuje wojnę napastniczą przeciwko moim Przyjaciołom, nie pozostaje mi nic innego niż po raz kolejny się pożegnać. Szkoda, bo w ostatnim czasie zabawa w Bialenii znowu zaczęła mi sprawiać frajdę. Ale są limesy, których się nie przekracza. Cześć.
To już chyba jakiś sport albo świecka tradycja. Zaczynam zatem odliczanie do powrotu.

Sorry, Morthensen mi się włamał, tak łatwo się mnie tym razem nie pozbędziecie.
Przeklęty Morthensen! Tylko by mącił!
Dobrze, że nie Zermatt!

BTW to było najkrótsze odliczanie w historii.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości