15-01-2022 21:53
Panowie Piechota i Pen Lov zostali wpisani na listę, zaś pan Montini został przepisany do grona obywateli nieaktywnych.
|
Aktualna lista obywateli
|
|
15-01-2022 21:53
Panowie Piechota i Pen Lov zostali wpisani na listę, zaś pan Montini został przepisany do grona obywateli nieaktywnych.
06-03-2022 20:42
Dopisałem pana z Hewretu i przeniosłem pana Trockengruba do obywateli nieaktywnych.
26-03-2022 11:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2022 11:08 przez Hewret z Gerwenu.)
Weźcie przepiszcie Tomka do aktywnych obywateli i przerzućcie ten wątek do MSW.
Ten Pan do dopisania: http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...p?tid=3269 Do wykreślenia Ronon Dex oraz Andrzej Płatonowicz Ordyński. Dziękuję
26-03-2022 13:49
Gotowe.
PS. Czy zmienić nazwę Kancelarii na Ministerstwo? prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
08-04-2022 19:42
Chyba trzeba by dodać kulegę Howarda.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
04-07-2022 19:09
![]() I N F O R M A C J A
BIURA PREZYDENTA REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ
W sprawie aktualizacji listy obywateli Republiki Bialeńskiej
Prezydent Republiki Bialeńskiej dokonał aktualizacji listy obywateli Republiki Bialeńskiej. Niniejszym stwierdza się, że:
I. Niżej wymienione osoby utraciły obywatelstwo Republiki Bialeńskiej w związku z dobrowolnym zrzeczeniem się ogłoszonym w publicznym dziale na forum:
1) Andrzej Płatonowicz Ordyński;
2) Ronon Dex;
II. Niżej wymienione osoby zostały przeniesione do kategorii Obywateli Nieaktywnych w związku z długotrwałą nieobecnością:
1) Stanisław Dmowski;
2) Konstant Jerzy Michalski;
3) Yekaterina Naryszkina;
4) Vanders Pen Lov;
5) Karl von Schwarzengrau;
6) Salvador Estela Sonnero.
Wolnograd, Pałac Prezydencki
4 lipca 2022 r.
05-07-2022 12:02
Na stronie trzeba będzie siąść i poaktualizować. W ogóle czy ktoś poza mną ma do niej dostęp? Powinniśmy ustalić i załatwić rożne rzeczy z nią związane za jednym razem.
![]()
05-07-2022 22:39
Jeśli masz Ametyście i się na tym jako tako znasz, to możesz nią zarządzać. Ja na razie odpadam ze względu na brak czasu.
05-07-2022 23:50
Kwestia nie tego kto to zrobi, bo ja mogę, tylko trzeba ustalić co jest do zrobienia.
![]() |