• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wątek ogólny
Zrobione ... i dodano moderatora Wink
Mógłbym prosić o dział dla Kompanii Faradobusów?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Dział utworzony.
Jako, że przyjęcie statutu Wolnogradu jest kwestią czasu proszę o wydzielenie w ramach miast Rzeszy działu Wolnego Miasta Stołecznego "Wolnograd".
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Szanowna Krajowa Rado Informatyczna, jestem zmuszony zgłosić pewien problem, jaki wystąpił na forum. Otóż przy próbie zamieszczenia wątku w dziale "Port Arthurberg" wyświetla się komunikat z poleceniem poprawienia błędów, po czym następuje dwukropek, po którym to zaś żadne błędy wymienione nie zostają. I ja się z tym algorytmem zgadzam, bo przejrzałem wielokrotnie treść, a także bbcode wysyłanego wątku i żadnych błędów jakiegokolwiek rodzaju tam nie dojrzałem. Skoro zatem panuje obopólna zgoda co do braku błędów, czy byłaby możliwość poczynienia jakichś kroków, ażeby błędy w liczbie 0 nie prowadziły do braku możności umieszczenia wątku w dziale? Dziękuję za trud.
a można podesłać na PW ten wątek?
Jak najbardziej, jutro podeślę (mam go zapisanego na komputerze).
Cytat:Szanowna Krajowa Rado Informatyczna, jestem zmuszony zgłosić pewien problem, jaki wystąpił na forum. Otóż przy próbie zamieszczenia wątku w dziale "Port Arthurberg" wyświetla się komunikat z poleceniem poprawienia błędów, po czym następuje dwukropek, po którym to zaś żadne błędy wymienione nie zostają. I ja się z tym algorytmem zgadzam, bo przejrzałem wielokrotnie treść, a także bbcode wysyłanego wątku i żadnych błędów jakiegokolwiek rodzaju tam nie dojrzałem. Skoro zatem panuje obopólna zgoda co do braku błędów, czy byłaby możliwość poczynienia jakichś kroków, ażeby błędy w liczbie 0 nie prowadziły do braku możności umieszczenia wątku w dziale? Dziękuję za trud.
Ja to mam często... Co najgorsze przy pracy z telefonu (Android) kasuje to się napisało (z kompa tego nie ma... tylko komunikat, ale treść posta zostaje). Na tyle często, że nauczyłem się przed wysłaniem czegokolwiek z telefonu najpierw kopiować treść napisanej odpowiedzi... bo już parę razy pisałem raz jeszcze. Przywykłem...
Na podstawie nigdy niewypowiedzianego Traktatu pomiędzy RB i ZSKHiW proszę o przywrócenie działu ambasady ZSKHiW. : )) Przepraszam za chwilową przerwę w dostępie do naszego forum, która mogła was zaniepokoić.
Ametyst Faradobus

http://prawo.sarmacja.org/akt,10707.html
Ale chętnie nawiążę stosunki na nowo.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości