• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1. Projekt / Wniosek Projekt Konstytucji Dziesięciolecia
Ja już prędzej wyleczyłem kaca.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

(01-01-2023 16:17)Ametyst Faradobus napisał(a): Kiedy plebiscyt na spokojnie dobiegnie końca i gdy napiszemy słowa to po prostu zbierzemy się już jako PKL i uchwalimy poprawkę.
Melodię powinniśmy poznać 4 stycznia. Może będzie potrzebna druga tura, wówczas kilka dni później. Moim zdaniem tyle konstytucja może poczekać. A ze słowami będzie trudniej niż mogłoby się wydawać, jeżeli nie chcemy stworzyć tandety i na nie rzeczywiście czekać z uchwalaniem ustawy zasadniczej nie trzeba.
Tak uczyńmy.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A może tak wrócić do neofaszystowskiej flagi autorstwa Ronona?
W sensie, żeby Pawłow wrócił?

A jaka to w ogóle była?
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Na wzór niemieckiej, zielona pola, czarno-biały krzyż i na tym białe koło z konturem wysp Bialenia i Anatolia.
No tak, tylko to chyba oddaliłoby nas od zakładanego klimatu, bo flaga floty niemieckiej jest raczej europocentryczna.
Ametyst Faradobus

Lepiej zachowajmy klimat libijski.
Aleksander Czerepach

Taka ciekawostka - mamy identyczną flagę jak Al Rajn, ale bez dodatkowych symboli.
Nie wiedziałem o tym.
Aleksander Czerepach

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości