• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powołanie nowego Prezesa Policji Krajowej
> może jeszcze mówienie do siebie po imieniu?

Mmmmm, dirty talk…

> Ocieranie się wiadomymi częściami ciała.

(ustami)
Dobrze, że odgrzebałyście wątek, bo 5 stycznia Akrypie kończy się kadencja. Czy mam ją przedłużyć?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Całą kadencję nikogo nie spałowała, ani nikogo nie wysłała na Kamisę, więc nie wiem czy nadaje się na Prezesa PK. No chyba, że jeszcze nadrobi zaległości, to możesz powołać.
W związku z tym, że nie jestem już dowódcą SZ to tak dla równowagi mogę zostać prezesem PK.
Polecam. To bardzo dobry kandydat.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

> Całą kadencję nikogo nie spałowała

Dlatego Ametyst powinien przedłużyć, żeby jeszcze miała na to szansę.
To jeśli Akrypa wyrazi gotowość do dalszego sprawowania funkcji to zrobimy konkurs. Niech każde z Was przedstawi program działań na stanowisku i opisze priorytety. Nagrodą pocieszenia będzie stanowisko Wiceprezesa, więc i tak będziecie musieli ze sobą współpracować.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

(03-01-2023 15:13)ʿĀlija zawdżat Akrypa napisał(a): > Całą kadencję nikogo nie spałowała

Dlatego Ametyst powinien przedłużyć, żeby jeszcze miała na to szansę.
Możemy też założyć ORMO i wziął pały w swoje ręce, skoro zawodowym milicjantom już się nie chce zajmować wrogami ludu.
ORMO jest dobrą propozycją.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii

Z uwagi na brak odzewu ze strony Akrypy i bogate doświadczenie marszałka Pietrowa, który już kiedyś stworzył plan ciekawego urozmaicenia kwestii policji, powołałem go na stanowisko Prezesa. Gratuluję, życzę powodzenia i oferuję swoje zaangażowanie w przyszłą współpracę.

Jednocześnie podtrzymuję deklarację złożoną wcześniej: jeśli Akrypa będzie miała taką chęć to zapraszam ją do dalszej działalności w strukturach PK na innym, wysokim stanowisku.
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości