• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
(19-01-2023 22:04)Ametyst Faradobus napisał(a): Jabłuszko dla Waszej Królewskiej Wysokości.

(19-01-2023 21:18)Karol Medycejski napisał(a): Taki Dom Króla Emeryta

To też tam powinieneś mieć wykupione miejsce dożywotnie.

Czy chcesz, żebym jak to... uuu... mówią, zmienił miejsce zamieszkania?

Ciebie prędzej umieszczą w Domu Dziada w Królisku albo do Choroszczy wyślą, bo ty jesteś nienormalny człowiek.

> W sumie to nie zaszkodziłaby tam rewizyta jakiegoś Witta albo jakiego Karbiaka.

Nie zapomnijmy o tow. Senancourze!

I Kaufmanie.
No i jest w pytę. Kupiłem parę teutonek, co kończyły technikum masażu, na dobrą sprawę już mi się spłaciły. Codziennie rano rehabilitacja, bicze wodne, smaczne posiłki ze stołówki, pilates z braćmi-eks-królami, a wieczorem knucie o zmianie porządku mikroświatowego, obowiązkowo Grill i masowanie pleców piersiami. Nie rozumiem w czym problem?

[Obrazek: 1616357a-daba-4e84-82aa-d3efb8f53e00-Bid...&auto=webp]

W tym tygodniu mam skierowanie od mojego doktura do Ośrodka w Szolopolis na ćwiczenia zwieracza i prostaty.
A, no i u nas działa cytowanie.
No i dziękuję ugułem za tę odpowiedź i spierdalaj.
A propos miejsc absolutnie niepotrzebnych. Podarować wam pudełko żwaczy wołowych do pokoju bez klamek cara Brodrii? Bo wydaje się być dzisiaj jakoś wybitnie nie w sosie, a może poprawią mu humor.

[Obrazek: co-to-zwacze-wolowe-i-dlaczego-warto-je-...la-psa.jpg]
Jeśli nauczysz się pisać zrozumiale i w odniesieniu do poruszanego w danym momencie tematu to może wtedy coś od ciebie przyjmiemy. Póki co sam możesz sobie te żwacze porzuć, jeśli masz ich nadmiar.
Odkarmili cię dobrze w tej Bialenii, ale popracuj trochę nad higieną.

[Obrazek: lecter.jpg]

Panie Prezydencie, czy można mu uchylić maskę? Żwacz nie wchodzi między kratki.
Jedyny smród gówna, który wyczuwam w tym pokoju dochodzi z twojej strony. Rozczaruję cię, ale nie zamaskujesz go mocnymi perfumami.

Poza tym, podali ci już tabletki na uspokojenie, czy jeszcze nie było pory karmienia?
Macie tu naprawdę interesujące eksponaty. Chyba wczoraj na świetlicy leciała "Wyspa Tajemnic", bo pacjent wydaje się być dzisiaj jakiś podekscytowany, trochę niespokojny.

Jako światowej sławy profesor Karbiakologii z radością udałem się na odwiedziny w Zamkniętego Zakładu Opieki Psychiatrycznej "Cesarstwo Brodyjskie" aby pomóc moim bialeńskim kolegom w zgłębianiu nieprzeniknionego umysłu szaleńca.

- Krzesełko? O, bardzo mi miło, dziękuję. Czyli mówi Pan, że odmawia żucia żwaczy oraz narzeka na warunki sanitarne? Czy zechce Pan złożyć skargę do Rzecznika Praw Pacjenta? Obawiam się, że smród gówna, jak go Pan określił, nie może pochodzić z mojej strony, bo o ile wiem, pleksi nie przepuszcza zapachów.

[Obrazek: silence-of-the-lambs-the-1991-007-anthon...k=X6bpGU8e]
Wasza Cesarska Mość, Wasza Królewska Wysokość,
Gratuluję interesującej wymiany zdań. Widać, że doświadczeni dyskutanci.

A tak bardziej serio, mam dość dużą tolerancję na zapach słodkiego gówna (jako były działacz Radykalnego Centrum), ale chyba już wystarczy.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości