21-02-2023 19:26
W części prawda. Emirat jest bardzo aktywnym regionem.
Aleksander Czerepach
Prezydent Federacji Garmanii
|
Święta Marcowe - wybór lokalizacji i programu
|
|
21-02-2023 19:26
W części prawda. Emirat jest bardzo aktywnym regionem.
Aleksander Czerepach
21-02-2023 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2023 19:47 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński.)
To ja może przewrotnie zaproponuję miejscowość, która nie doczekała się żadnego opracowania poza naniesieniem na mapę - Żółta Góra. Nazwa wybitnie sprzyja różnego rodzaju narracji, widocznie jednak nie została dostrzeżona na mapie. Miasto znajduje się na północny zachód od Jahołdajewszczyzny. Przy okazji obchodów doczekałoby się wreszcie jakichś opisów i narracyjnego opracowania.
A co do eventu, który mógłby kogoś z zagranicy zachęci do wspólnej zabawy - może konkurs na znalezienie najbardziej nietypowego pomnika Towarzysza Kaniewskiego i jego opisanie? Wygrałby ten, kto dostanie najwięcej polubień pod postem.
21-02-2023 20:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2023 20:31 przez Ametyst Faradobus.)
Jaki Kaniewski? Przecież to jest Kurda-Burda. Stoi to w Weerlandzie od lat. Dla chętnych mogę nawet pokazać moje zdjęcie z tym posągiem.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
21-02-2023 21:00
Nie ma się czym chwalić. Najbardziej obsrane miejsce w Rotrii właściwej. Powinni zmienić nazwę z Termini na Forum Kałorum.
21-02-2023 21:16
Raz spędziłem tam okrągłą godzinę, gdy spóźniłem się na pociąg i musiałem poczekać na kolejny.
Ametyst Faradobus Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![]()
22-02-2023 19:28
Zrobmy obchody w Teutonii.
![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
22-02-2023 20:13
Dobry pomysł. Teutonia jest związana troszeczkę z Bialenią.
Aleksander Czerepach
22-02-2023 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2023 20:39 przez Ametyst Faradobus.)
Tak było, nie zmyślasz.
A tak w ogóle to może podejmiemy jakąś rezolucję na temat tego, jak powinny być obchodzone Święta Marcowe? Tak, aby to było ogólnie, ale na papierze. prof. dr net. mgr gen. bryg.
![]()
22-02-2023 21:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2023 21:01 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński.)
Z wami, spamerami, budować demokrację komitetową...
(22-02-2023 20:28)Ametyst Faradobus napisał(a): A tak w ogóle to może podejmiemy jakąś rezolucję na temat tego, jak powinny być obchodzone Święta Marcowe? Tak, aby to było ogólnie, ale na papierze.A po co? Nie kręćmy bata sami na siebie. Kto wie, jakie pomysły przyjdą nam do głowy za rok lub dwa.
22-02-2023 21:47
Ale to nie będzie wiążące, co bardziej porządkujące nasze ustalenia.
![]() |