18-06-2019 16:54
Cytat:PP mógłby obejmować nie tylko wojskowość, ale też pewne kwestie polityczne.Nie tylko... także narracyjna współpraca gospodarcza, morska itd.
|
Rozmowy z delegacją z Federacji Nordackiej
|
|
18-06-2019 16:54
Cytat:PP mógłby obejmować nie tylko wojskowość, ale też pewne kwestie polityczne.Nie tylko... także narracyjna współpraca gospodarcza, morska itd.
21-06-2019 15:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2019 15:41 przez Adam Aleksander II.)
To tak, pierwsza część miałaby miejsce w Bialenii, na przestrzeni dowolnej soboty i niedzieli. Przebieg mógłby występować następująco:
Sobota: 10-12: Przyjazd zaproszonych gości 12:30-15: Prezentacja firmy produkującej broń na terenie Republiki 15:30-17: Test zaprezentowanych projektów 17:30-21: Rozmowa na temat zaprezentowanych projektów, ich przydatności bojowej oraz zastosowań i ewentualnych korektach Niedziela: 12-14: Prezentacja broni po zastosowaniu modyfikacji 14:30-16: Rozmowa na temat możliwości produkcyjnych danych projektów 16:30-18: Rozmowa na temat kosztów sprzedaży broni i maszyn 19: Pożegnanie gości i zaproszenie ich na drugą część do Federacji Sobota/Niedziela: (Tutaj podobna kolejność i wydarzenia co w Republice)
Pomysł dobry... plan również. Jednak nie stosowałbym ograniczeń czasowych... to nierealne bo real. Ale prowadziłbym to równolegle w odrębnych tematach.
Dałbym czas 2 dni na zaprezentowanie "stoisk" np. od czwartku, a weekend na dyskusje itd. Twój plan wymusza spędzenie całego weekendu przy kompie... nierealne i trochę pozbawione sensu.
22-06-2019 14:10
Można tak zrobić. To już dowolność, czy w czwartek, czy w inny dzień tygodnia można zacząć.
24-06-2019 17:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2019 17:44 przez Adam Aleksander II.)
Przedstawiam więc nowy plan targów:
Czwartek-Piątek: - Przybycie zaproszonych gości - Prezentacja firm produkujących broń, wyposażenie itp. na terenie Republiki - Test zaprezentowanych projektów Sobota: - Rozmowa na temat zaprezentowanych projektów, ich przydatności bojowej oraz zastosowań i ewentualnych korektach - Prezentacja broni po zastosowaniu modyfikacji Niedziela: - Rozmowa na temat możliwości produkcyjnych danych projektów - Rozmowa na temat kosztów sprzedaży broni i maszyn - Pożegnanie gości i zaproszenie ich na drugą część do Federacji Część "federacyjna" miałaby podobny terminarz. Można też część targów przenieść na poniedziałek-wtorek. Trwałoby to dłużej, ale czas wymagany na spędzenie przy komputerze znacznie by zmalał, jeżeli patrzymy na jeden dzień.
24-06-2019 20:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2019 20:51 przez Kaspar Waksman.)
Jego Ekscelencjo Panie Prezydencie,
Jego Ekscelencjo Marszałku SZ, Drogi Janie oraz Eriku. Miałem na początku nie włączać sie do tej debaty bo wiedziałem, że mogę na Was polegać, i moje zdanie się co do tego nie zmieni. Jako Prezydent Federacji Nordackiej kieruję do strony Bialeńskiej i Sewerbskiej niniejszą prośbę - wnoszę o zaprzestanie jakichkolwiek rozmów z Republiką Suderlandu nt. ichniejszego uczestnictwa w naszym projekcie, ze względu na skandaliczną wypowiedz tamtejszego "prezydenta". /-/ III Prezydent Federacji Nordackiej
Kaspar Waksman
25-06-2019 15:29
Rozumiem Panowie, że drugą część omawiać będziemy za kurtynami?
25-06-2019 20:24
Myślę, że tak. Wszystko ustalone. Praktyczna organizacja targów to już kwestia ustaleń pomiędzy armiami.
W niedalekiej przyszłości, ale już po targach, zaproszę Ekscelencje na szczyt w celu powołania do życia Paktu Północnego.
05-07-2019 20:21
Jak idą prace, panowie? Kiedy mam szykować sobie trochę czasu na uczestnictwo w targach?
|