• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Gdyby ktokolwiek miał jakiś kontakt z kimkolwiek z Rotrii (o ile kojarzę adminem serwera jest Mikołaj Dreder) to byłbym wdzięczny za przekazanie info o tym że trzeba opłacić domenę. W normalnej sytuacji zrobiłbym backupy, ale nie mogę się dostać do panelu serwera (miałem dostęp ze względu na administrowanie forum), więc jeśli ktoś tego nie opłaci lub nie ogarnie kopii o ile to w ogóle możliwe to nie będę mieć danych (albo będę mieć z starej kopii...).
Podesłałem prośbę Politbiuru.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
http://forum.winkulia.eu/showthread.php?...&pid=29050

Nowa organizacja międzynarodowa na Nordacie - Organizacja Bezpieczeństwa Państw Nordaty. W skład organizacji wchodzi Winkulia i Insulia. Jest to już druga organizacja, po Unii Nordackiej, która ma "Nordatę" w nazwie i używa symbolu z konturami kontynentu. Ani do jednej, ani do drugiej Bialenii nie zaproszono.
Może też powinniśmy sobie z Brodrią stworzyć jakąś organizację, np. Radę Nordaty. Tongue Na co komu współpraca wszystkich (lub chociaż większości) państw kontynentu, niech każdy ma swoją organizację nordacką, a co.
I druga, która nawet nazwę ma zerżniętą z reala.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

>Na co komu współpraca

Za bardzo przeciągacie pytanie, na tym można było skończyć.
Ale to raczej pytanie do kulegi, a nie do mnie. Tongue
Mnie nie pytajcie, gdyby nie ten wątek to ja bym nawet nie wiedział że OBPN w ogóle Robi Rzeczy XD
Heart http://forumrostia.ct8.pl/showthread.php?tid=2
Nowe państwo na Vaarlandzie.
Дмитрий Сергеевич Медведов

Fajnie że Rostia wróciła.
Nadal nie umiesz wymyślić czegoś w minimalnym stopniu oryginalnego? xd
Ametyst Faradobus

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości