• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranking aktywności
- marzec - 276 (wg ISM 273)
Szóste miejsce za Edelweissem, Sarmacją, Unią Nordacką (ale to wsm nie państwo), Insulią i Austro-Węgrami.

Dość słaby miesiąc, ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że gdzie indziej też szału nie ma. Ja szczerze mówiąc nie wiem, kiedy wrócę do jakiejś większej aktywności. Musimy rozkręcić jakąś akcję, bo nudno tu ostatnio.
Ja nie mam siły, czasu, ani nawet weny na inbę. Ale jak to zwykle bywa, może nagle najdzie mnie ochota.

No u mnie podobnie. Zdziadzieliśmy, taka kolej rzeczy.
CZas zatem "oddziadzieć" i zacząć działać! Zieloni podobno zaczeli trzymać sztamę z Bardziej Zielonym. Wink
Heinz-Werner Grüner

[Obrazek: 1017.png] 
>Dość słaby miesiąc, ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że gdzie indziej też szału nie ma.
W ramach ciekawostki można dorzucić, że marzec 2023 to licząc wszystkie kraje zrzeszone w ISM najgorszy miesiąc w historii pomiarów Instytutu. W ogóle od listopada co miesiąc osiągamy coraz gorszy wynik.
Faktycznie, 5004 postów na cały mikroświat, mamy nowy antyrekord. Z ciekawości zajrzałem też do Rankingu aktywności Stempla, by zobaczyć ilu ludzi się udziela:
- chociaż 1 post w ostatnim miesiącu - 107 osób,
- chociaż 5 postów (post na tydzień) - 79 osób,
- chociaż 15 postów (średnio co 2 dzień) - 46 osób,
- chociaz 30 postów (średnio 1 dziennie) - 28 osób.

Zbliżamy się do długo oczekiwanej sytuacji "1 mirek - 1 mirkonacja".
Society has collapsed
The Microworld has fallen
Billions must afk
>Zbliżamy się do długo oczekiwanej sytuacji "1 mirek - 1 mirkonacja".

Ja tam mam nadzieję, że aż tak nie będzie, tylko po prostu wszyscy uznali że na to 25-lecie Mirkoświata serio wypadałoby w końcu pierdolnąć.
25-lecie to tylko Traumland obchodzi, Mikroświat ma już 28.
Kurwa ale stary.

[Obrazek: f281fc41ca5cf25aae27703eb21f3d64.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości