• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Cytat:Nie wiem na ile, bo nie mam dostępu do wyroku
Wakssman dostał 6 miesięcy bana, dożywotni zakaz pełnienia funkcji administratora forum i prezydenta federacji. 
Aris był swego rodzaju świadkiem koronnym, ale umarło mu się.
[Obrazek: pod.png]
/ <3 / Voxland i Westland

> Wakssman dostał 6 miesięcy bana, dożywotni zakaz pełnienia funkcji administratora forum i prezydenta federacji.

Czyli w sumie dość proporcjonalnie do przewinienia.

(chociaż nie jestem zbytnią fanką kary pozbawienia wolności w warunkach mikronacyjnych)

> Aris był swego rodzaju świadkiem koronnym, ale umarło mu się.

Zabił go hitman Waksmana? [*]
Pani Polino nie. Świętej pamięci Aris Kostas zmarł na wskutek powikłań po raku mózgu, na którego cierpiał pół roku temu.

[Obrazek: 1113.png]

Śpij słodko, aniołku. [*]
Widzieliście ostatnio forum Dreamlandu? Towarzyszka Polyna zna ten kraj, więc może będzie potrafiła powiedzieć więcej. Popełnili w pewnym momencie poważny błąd, który spowodował taki stan, czy po prostu nastąpiło przeciążenie materiału, masowa realioza i za jakiś czas będzie lepiej? IMO potencjał demograficzny wciąż mają, markę oczywiście też. Może brakuje lokomotywy?
> Świętej pamięci Aris Kostas zmarł na wskutek powikłań po raku mózgu, na którego cierpiał pół roku temu.

W sumie jakbym mieszkała na Nordacie to też bym dostała raka.

> Widzieliście ostatnio forum Dreamlandu?

Nie.

> Towarzyszka Polyna zna ten kraj, więc może będzie potrafiła powiedzieć więcej.

Nie będę mogła powiedzieć więcej, bo od dłuższego czasu tam nie zaglądam.
http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=1554
Aktywnie dyskutowany jest temat odbudowy Surmenii. Zgodnie z informacjami ze wzmiankowanego wątku, w dzieło odbudowy zaangażowanych jest 5 osób. Forum ma ruszyć na przełomie sierpnia i września.
Mam mieszane odczucia. Oczywiście im nas więcej, tym lepiej, więc życzę powodzenia w dziele odbudowy. Ale jednak deklarowano definitywne zakończenie działalności Surmenii, dwa i pół roku państwo nie istniało, stając się swego rodzaju legendę. Austro-Węgrom nie udał się powrót z zaświatów, zobaczymy jak będzie w tym przypadku.
Oczywiście powinni odrodzić, zrobić królestwem i posadzić mnie na tronie. Może i nie jestem najstarszym v-żyjącym Zepem (w RONie widziałem coś tam się jeszcze kręci, raczej ledwo, w Urbino), ale zdecydowanie byłoby to odpowiednio dopasowane poziomem do powagi pomysłu odrodzenia Surmenii Wink

Pytanie czy są to rzeczywiście rdzenni Surmeńczycy, którzy chcą odbudować swój kraj, czy standardowa ekipa, która podróżuje i angażuje się w każdy nowy projekt, aż do znudzenia. W każdym bądź razie trzymam kciuki i życzę powodzenia!
Rotria xD zastanwia mnie czasem co oni myślą o naszej religii tj. Zielonym Kościele...
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
Pewnie zbytnio za naszym obecnym klimatem nie przepadają. Kiedyś Rotryjczyków było w Bialenii wielu, a obecnie żaden nawet okazjonalnie się tu nie pojawia...

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości