• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kampania Wyborcza Partia Regionów "Rewolucja"
Brick 
Czas rozpocząć oficjalnie cała kampanię !
Część obywateli mogła dostrzec nasze plakaty ! 
Nasz cel jest prosty ! Poprowadzić Bialenię najlepszą z wielu dróg. 
Obywatele wiedzą co jest dla nich najlepsze, i wiedzą, że tylko partia Boga ! Partia z Ajatollahem, partia z tow. Felixem mogą poprowadzić Bialenię drogą do sukcesów ! 

Współpraca władz Zielonego Kościoła z naszą Partią to najlepsze połączenie. 

Bialenia potrzebuje silnych przywódców ! Którzy mają wizję na gospodarkę ! Chcą uzbroić Bialenię w bomby atomowe ! 

[Obrazek: 25d365b951ba3.png]

W Bialenii obywatele zasługują na humor !
I to nie tylko ten zwyczajny ale i czarny, Partia Regionów "REWOLUCJA" dołoży wszelkich starań aby mieszkanie, życie, przebywanie w Bialenii było nie tylko przyjemne ale i zabawne.

[Obrazek: afe845eb2c2fc.png]
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
To ja mam lekko prowokacyjne pytanie do Towarzysza Ajatollaha. Gdybyś miał 3 bomby atomowe i mógł bez konsekwencji zrzucić je na wybrane przez siebie miejsca na Pollinie, to jakie byś wybrał? Wink
Cieszy mnie radykalizm PRR, w końcu będzie o co się spierać.
Powinniśmy się miłować jednak... jak by Bialenia została zaatakowana, nakazał bym odpalenie użycie bomb na naszych wrogów.
Oczywiście... modlił bym się za dusze ofiar, aby Allah okazał im swoje miłosierdzie.
Sam nie mam do nikogo urazy ale jedną bombę biorę na nieprzyjaciół. Dwie kolejen są do dyspozycji Felixa jeżeli będzie okazja, to On dołączy się do odpowiedzi.
Ajatollah Ali ibn Abi Talib
> Gdybyś miał 3 bomby atomowe i mógł bez konsekwencji zrzucić je na wybrane przez siebie miejsca na Pollinie, to jakie byś wybrał?

Pewnie jakieś trzy Parady Równości, hehehe.
Zorganizujmy paradę równości w Bengazi. ^^ Swoją drogą, o homomałżeństwa był pierwszy flejm w RB, bo Kaniewski nie chciał się zgodzić, żeby małżeństwo było związkiem dwóch dowolnych osób. Najlepsze było to, że argumentował obawami o stan populacji Bialenii. <3

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości