• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podanie
Wnioskuję o podanie na studia medycyny.
Szanowny Kandydacie,
W chwili obecnej w skład kadry uniwersyteckiej nie wchodzi żaden specjalista od medycyny. Mamy więc dwie opcje:
1) Podejmiemy się stworzenia v-medycyny od zera. Plus jest taki, że nie będziemy musieli rozpoczynać współpracy międzynarodowej. Minus jest taki, że będzie można nam zarzucić, że historyk prowadzi studia medyczne. Big Grin
2) Rozpocznie Pan studia medyczne na innej uczelni, a następnie sam stanie na czele Wydziału Medycyny Uniwersytetu Bialeńskiego. Wiem o istnieniu Teutońskiej Akademii Medycznej (https://www.sarmacja.org/instytucja/profil/S00229), na temat innych szkół medycznych w mikroświecie nic mi nie wiadomo.

Która opcja bardziej Panu odpowiada?
A właśnie, przecież ja jestem już po studiach.

http://cipronex.boo.pl/prawo.php?prawo=86
Mógłbym prosić o pokazanie mi tej pracy?
Ponadto, jeżeli były to studia podyplomowe, to wcześniej powinien Pan ukończyć studia pierwszego stopnia. Czy mogę poznać dowód na ich ukończenie?
Samo zaświadczenie podejrzewam o bycie typowym dla Ciprofloksji żartem, o czym świadczy choćby temat pracy.
Tak, to żart. na TAM-ie mi nie wyszło
A co był nie tak z TAM? Ja mogę im zarzucić co najwyżej, że ich działalność jest dość odtwórcza, ale w zasadzie nie wiem, jak można podejść w świecie wirtualnym do medycyny tak, żeby było to oryginalne i twórcze.
A może zamiast medycyny chciałbyś się zająć psychologią? Tutaj czułbym się trochę pewniej prowadząc Twoje studia, a i moglibyśmy dojść do jakichś twórczych wniosków. Już oczami wyobraźni widzę pracę naukową "Realioza rzekoma, czyli o uzasadnianiu wypalenia". Wink
Musisz jednak wziąć pod uwagę, że praca naukowa wymaga dużo cierpliwości. Praca magisterska i kolejne muszą mieć konkretne rozmiary, a wszystko to napisane z sensem. Dla przykładu mogę pokazać Ci moje prace naukowe. Poniżej wysyłam link do wątku z którego można pobrać "dzieła zebrane":
fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=934&t=26156
To psychologia

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości