• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miasto Japania
Japania to stolica lenna Japan. To największe miasto Japanu. Nazwa pochodzi od nazwy lenna. Obecnie miasto nie posiada herbu, więc można wysyłać propozycje na herb.
Czy lenno będzie nawiązywać do kultury japońskiej, czy też to czysto przypadkowa zbieżność nazw? Jeśli będzie, to składa się świetnie, bo nazwa mojego lenna wzięła się właściwie od takiej kiczowatej japońskiej piosenki o angielskim tytule "Madness of Duke Venomania". Moglibyśmy więc współpracować narracyjnie.
Cytat:Obecnie miasto nie posiada herbu, więc można wysyłać propozycje na herb.
Jeśli się wstrzymasz przez tydzień to jak wrócę z urlopu to mogę Tobie zrobić herby lenna i miasta - bo i tak w przyszły weekend będę robił Wam mapę pod zagospodarowanie Waszego "trójlenna".
https://www.youtube.com/watch?v=x0VLR1Wdo34
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Myślę, że moje lenno będzie w takim Japońskim klimacie.
Oto i moja siedziba w Japanii.
[Obrazek: Horyu-ji11s3200.jpg]
Dzisiaj w Japanii rozpoczęto budowę metra, które ma przyspieszyć poruszanie się po mieście. Mieszkańcy miasta uważają to za bardzo dobry pomysł. Pierwszą linię buduje się na trasie Japania Rządowa- Japania Centrum. Stacja Japania Rządowa stanie koło mojej siedziby w lennie, a Japania Centrum stanie w centrum miasta.
I bardzo dobrze. Mam z Venomanii blisko, więc w razie jakiegoś ataku nuklearnego zdążę się ukryć. Może druga linia połączy Twoje lenno z moim i Kamila?
> Dzisiaj w Japanii rozpoczęto budowę metra

Może jeszcze kosmodromu?

Albo nie, czekaj, kosmodromu nie. Jeszcze wywołamy Dugosza z lasu.
Kosmodromu nie potrzeba. Za drogie to to.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości