• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
No chyba Ekscelencja nie powie, że Giovinezza i rózgi liktorskie nie są nawiązaniem do faszyzmu? Wink Ale to jest w porządku. Mamy już w mikroświecie nawiązania do katolicyzmu, islamizmu, feudalizmu i komunizmu, więc dlaczego nie miałoby być faszyzmu? Bialenia przyjęła totalnie inną linię narracji, ale Wasza też jest ciekawa i będę jej bronił przed liberałami. Smile
,,Szanowni po prostu za faszyzm i nazizm uznają wszystko, co jest na prawo od centrum."
Ja monarchistą jestem...
To już wiem, gdzie się podziały niedobitki po pisowskiej likwidacji gimnazjów.

"No chyba Ekscelencja nie powie, że Giovinezza i rózgi liktorskie nie są nawiązaniem do faszyzmu? "

Czy mikronacje nie mają rozwijać wyobraźni? Być czymś oryginalnym? Dlaczego na systemy patrzymy przez pryzmat tego, co realne. I zamiast zwyczajnie pogodzić się z tym, że coś może w sobie łączyć różne elementy, przypisujemy im kontrowersyjne tytuły. Nazizm. Faszyzm. A może po prostu nasz własny system? Jak mówiłem, nasz kraj jest bardzo na prawo. Ale nie oznacza to, że zaraz zaczniemy palić żydów.
Zgłaszam to na Policję i do prokuratury. Koniec zabawy w małych hitlerków.
Przeprowadzenie zamachu stanu to zabawa w Hitlera? Ludzie...
W takim razie z tego samego powodu mogła spaść Brodria czy Wandystan, bo się w komunizm bawią.
W naszym kraju nie ma ani czystek etnicznych ani nic, nie wiem o co chodzi.
> Jeszcze tego zamachu nie widziałem, ale skoro reklamujesz, że promują symbolikę faszystowską

LMAO.

Mussolini się na haku przewraca patrząc na to co ci biedakinderyoyofaszyści odpierdalają xD.

> Szanowni po prostu za faszyzm i nazizm uznają wszystko, co jest na prawo od centrum.

>literalnie orzeł z flagi wojennej RSI na fladze
>no ale dlaczego to nazywają faszyzmem normalnie no
> W naszym kraju nie ma ani czystek etnicznych ani nic, nie wiem o co chodzi.

Hitler nie wiedział o Holocauście, także nie wiem o co chodzi i czemu wszyscy go nie lubią.
Skoro Pan twierdzi, że Hitler nie wiedział o holocauście to nie będę Pana przekonywał, że było inaczej. Wg. mnie wiedział i potępiam jak najbardziej.

Wracając do tematu rózg to są one na elewacji gmachu Sejmu Śląskiego oraz były wykorzystywane między innymi w symbolice Republik Francuskich. Poza tym, do czego ma doprowadzić zgłaszanie kogoś i czegoś na policję skoro nie wyrządza tym nikomu jakiejkolwiek krzywdy. Nie biegam po lesie i nie heiluję do tortu z wafli.
> Mamy już w mikroświecie nawiązania do katolicyzmu, islamizmu, feudalizmu i komunizmu, więc dlaczego nie miałoby być faszyzmu?

Chyba założę mikronację w klimatach kato-islamskiego feudalnego narodowego bolszewizmu. Nie będą mnie jakieś chłystki z Suderlandu prześcigały w szurideologizowaniu.

> To już wiem, gdzie się podziały niedobitki po pisowskiej likwidacji gimnazjów.

Jakby mikronacje nie były opanowane od jakiegoś czasu przez osoby o persuazji narodowo-gimbazjalnej.

> Czy mikronacje nie mają rozwijać wyobraźni? Być czymś oryginalnym? Dlaczego na systemy patrzymy przez pryzmat tego, co realne.

Lmao, damage control mode on. Pewnie Mao w nagłówku strony Wandystanu też nie oznacza literalnego przewodniczącego Mao, czo xD.

> Zgłaszam to na Policję i do prokuratury.

Policja? Proszę przyjechać na mikronacje.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości