• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa Nordaty [Wątek roboczy]
Z racji powiększenia terytorium Ludowej Republiki Magnifikatu o Ardemię, oraz odpowiadając na wiadomość Ronona Dexa przesyłam naszkicowane na powiększonej mapie najważniejsze miasta (jest ich 3), jeden port lotniczy i jeden port morski.

Naniesienie obiektów i nowego terytorium na mapie:
https://i.imgur.com/QCxgOZH.png

Potwierdzenie włączenia Ardemii w skład Ludowej Republiki Magnifikatu:
http://ardemia.p2a.pl/viewtopic.php?pid=1835#p1835
https://prmagnificat.jimdofree.com/akty-...ynarodowe/
Ale dynamiczna sytuacja, ciekawego ile razy zmienią się jeszcze granice, zanim oficjalna mapa zostanie opublikowana. Wink
Życzę owocnej współpracy!
> Potwierdzenie włączenia Ardemii w skład Ludowej Republiki Magnifikatu

O proszę, ledwie LRM się pojawiła, a już zaczyna konsumować piksele woksele. Szybko się dopasowaliście do reszty yoyo.
Żeby była jasność to terytorium zostało włączone za porozumieniem obu stron (z resztą z inicjatywy strony ardemskiej) oraz drogą demokratyczną, a nie w wyniku zamachu, rewolucji czy innego przewrotu Wink
Dziękuję za informację o LRM (w tym o Ardemii)... W tej chwili jestem na etapie zbierania właśnie takowych - oczywiście kolorki na mapie się poprawi i sytuacje naniesie. Robię to sukcesywnie w miarę napływu informacji...
Ale powracając do wątku z mapy, to co napisał pan Tarsycjusz Operar, to potwierdzam, Północna część Ardemii jest już pod władzami Ludowej Republiki Magnifikatu i tak, ja byłem tym co ten traktat proponował.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Cytat:Ale powracając do wątku z mapy...

Owszem, powracamy - bo te posty niezwiązane wydzieliłem na Plac Zielony.

Cytat:Północna część Ardemii jest już pod władzami Ludowej Republiki Magnifikatu i tak, ja byłem tym co ten traktat proponował.

Czy jako podstawę do ukształtowania terenu wyspy Ardemskiej mogę przyjąć tą mapkę, którą przedstawiłeś, z tym podziałem na Ardemię i ten Sunderland bis?
Dokładnie tak. Jedynie co tam jest do zmiany, tylko tylko że tereny Państwa Ardemskiego należą teraz do Ludowej Republiki Magnifikatu.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Rozumiem... stwierdziłem, że chyba zabiorę się do tego wszystkiego nieco inaczej... Najpierw pomogę Wam opracować mapy własnych krajów, a potem naniosę to na mapę zbiorczą.

Tak więc oczekujcie wkrótce prac nad mapą LRM - przygotuję to co wiem, a potem będziemy wspólnie doprecyzowywać pewne rzeczy. Tak będzie łatwiej, a potem się przeniesie najważniejsze dane na mapę zbiorczą.
Mapka zaczęła się robić...

Na razie lądy, morze i granice lądowe. Jutro wieczorem postaram się przenieść na tę mapę dane geograficzne, które dostarczył Leszek odnośnie Wyspy Ardemskiej.

[Obrazek: 6qELgiD.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości