• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Bialenia dzieli Brodryjczyków, bo angażuje się w inicjatywy tych, tzw. „czterech osób”. Gdybyście nie popierali żadnej ze stron i nie tworzyli brodryjskich działów u siebie na forum, to byłoby zdecydowanie prościej dojść do porozumienia.
Nie zgadzam się z tą opinią. Inicjatywy nie wyszły z naszej strony.
> O Brodrii okazjonalnie przypominają sobie cztery osoby i każda z nich chce rządzić. Dalsze dzielenie musiałoby przybrać formę ćwiartowania.

Mały mózg: jedna Brodria.

Duży mózg: dwie Brodrie.

Galaktyczny mózg: CZTERY BRODRIE.
http://forum.rotria.pl/showthread.php?ti...4#pid14064
Ojciec Święty abdykował. Ciekawe kto teraz zasiądzie na Tronie Patriarszym. Przyznam szczerze, że nie mam żadnych przewidywać, choć liczę na kandydata rozsądnego i zainteresowanego otwarciem na zagranicę. Szkoda, że żaden Bialeńczyk nie weźmie udziału w konklawe.
> Ojciec Święty abdykował.

Nie mówcie, że to znowu przeze mnie.
Ja liczę na konkretnego kandydata. Chyba nie mamy wątpliwości, że jest tylko jedna osoba, która nadaje się na ten stołek? Wink

AndrzejSwarzewski napisał(a):Szkoda, że żaden Bialeńczyk nie weźmie udziału w konklawe.

A niby po co? Nie sądzę, by Rotria była szczególnie dla nas interesującym v-krajem. Owszem... jestem za jak najbardziej poprawnymi stosunkami z Rotrią (jak zresztą z każdym innym v-krajem), ale nie sadzę by jakiekolwiek zbliżenie było możliwe i celowe.
> Ja liczę na konkretnego kandydata. Chyba nie mamy wątpliwości, że jest tylko jedna osoba, która nadaje się na ten stołek? :Wink:

Podzielże się ze mną tą wiedzą, Karolu. Allora, to 666 post w tym wątku. Ciekawe.
Niestety, to moja słodka tajemnica :*

Na PW. możesz napisać, nie podzielę się z nikim. Tajemnica.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości