• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapa Voxlandu [Wątek roboczy]
Skoro podjęto decyzję o wysadzeniu w powietrze wyspy pozostałej po Wurstlandii i stworzeniu nowej (czemu w sumie się nie dziwię, bo po co się żreć o coś co można w 3-4 godziny stworzyć na nowo) to wywalamy powyższą mapę do kosza i robimy nową wyspę....

Jakieś pomysły? Preferencje? Czy zdajecie się na moją wyobraźnię geograficzną?
Moja propozycja nowych konturów wyspy dla Voxlandu:

[Obrazek: m62qpVm.png]
Teraz ju nie do mnie należy decyzja... jeśli akceptujecie to nanieście nowe położenia miast i robimy nowa mapkę. Tylko proszę się ostatecznie zastanowić czy bijecie się o z tymi klonami o dawny kształt czy robimy nowy - żebym sobie czasu zaoszczędził.
Jak dla mnie spoko. Karol?
Tak, wiem że dalej nie wysłałem nowej mapy (kończę ją), ale mam pytanie. Ostatnio anektowaliśmy taki mały kraik, Republikę Ruby. Leży ona na morzu dość daleko od Voxlandu (koło NUPIA). Czy dla niej również będzie wykonywana mapa, czy będzie tylko dla nordackiego terytorium Voxlandu?
Czy w związku z aneksją zwiększyła się liczba obywateli? Byłbym to argument za przywróceniem Wam uznania.
Tia. O aż jednego. Który prawie na pewno nie wyczerpuje wymagań ustawy o obywatelstwie Bialenii.
[Obrazek: 155_26_11_19_9_55_48.bmp]

Mapa Voximy. Białe to drogich szare to linie kolejowe. 

A poniżej mapa Ruby.
[Obrazek: 155_27_11_19_7_27_50.png]
A co na to Wasz Król... no dobra... ten królik?

A tak poważnie, w weekend ogarnę.
Ja teraz jestem królikiem.
Uciekł król, niech żyje król! A, właśnie, Tarsycjusz chciał, żebym wszedł na forum Batawii. Chyba zacznę sobie zapisywać co mam robić, bo pamięć coraz gorsza. xD

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości