• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
> a w ogóle to spotkamy się w sądzie

W sondzie*
> W sondzie

W somdzie*
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
Nowa mapka Nordaty

Moim zdaniem po problemie... Voxland w nowym wydaniu i miejscu, nawet tam pasuje.
Wiwat prezydent Ronon Dex. Dopilnuję aby w Grillgerat nazwać ulicę albo plac na Waszą cześć. Na jednym pomniku też się nie skończy.
Cytat:Ja chciałem im dać północ wyspy na prowincję Voxlandu. Powiedzieli, że nie.

[url=http://spolecznosc.bialenia.org.pl/private.php?action=send&uid=155][/url]Ja bym się zgodził. Zwłaszcza gdyby włamywacz był silniejszy

Kwestię Pańskich kompetencji do takich rozmów już poruszałem w innych miejscach.

Natomiast druga z tych wypowiedzi kiepsko Pana stawia jako dowódcę sił zbrojnych. Ale dobrze wiedzieć, myslę że niejeden wojskowy ucieszy się z takiej postawy innej armii.

Jeszcze raz dziękuję Państwu za taki tok tej sprawy. Naród wurtlandzki jest wdzięczny.
Cytat:Jeszcze raz dziękuję Państwu za taki tok tej sprawy. Naród wurtlandzki jest wdzięczny.

W tym miejscu jest mapa robiona wczoraj dla Voxlandu - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=897

Została zrobiona (w dobrej wierze... nie wiedząc, że Wasze Państwo jednak istnieje) na podstawie Waszych dawnych mapek, bo dla zasady chciałem utrzymać czyjeś założenia geograficzne. W razie potrzeby można usunąć voxlandzkie miasta (to tylko warstwa, a w zasadzie dwie w Photoshopie), zmienić opis (który i tak był wstępny) i kontynuować pracę jako mapa Wurstlandii.
Dziękujemy Ci Panie Rononie za twe hojne dary.

Pomnik już wykuty, teraz tylko czekać na forum, na którym go postawimy.

[Obrazek: IMG-20191020-144752.jpg]
free image upload
https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/11830/0
Przypominam, że nigdy nie zniesiono Konstytucji Kwietniowej...
Dobrze, że Lige Narodów zniesiono bo dziś byli pracownicy LN mogliby rozdawać za hajs innym całe kraje.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

> OPM nie została nigdy zlikwidowana, po prostu zaprzestała działalności.

WURSTLANDIA IMPACT

Also gdzie jest Zanik kiedy jest potrzebny.
Znowu się zaczyna, Boże, jak można się do takiej żenady poniżać. OPM nie było organizacją kryształową, a tow. Zaym wbrew własnym sugestiom nigdy nie był głosem rozsądku i gołąbkiem pokoju (był normalnym politykiem z dobrymi i złymi cechami). Ale to co ostatnio wypisuje ku uciesze sarmackiej gawiedzi nie licuje ani z pełnionymi w przeszłości funkcjami, ani z tytułem profesora, ani z jakąkolwiek godnością intelektualisty. Upadek. Mam nadzieję, że nikt się nie nabierze, gdy wejdzie w konflikt z którymiś sarmackimi władzami (a to kwestia czasu) i znowu będzie próbował odgrywać bezstronny autorytet moralny. Swoją szansę na bycie jakimkolwiek autorytetem sobie ostatecznie przegadał w ostatnich miesiącach.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości