20-10-2019 11:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2019 11:32 przez ʿĀlija zawdżat Akrypa.)
> a w ogóle to spotkamy się w sądzie
W sondzie*
W sondzie*
|
Wieści z zagranicy
|
|
20-10-2019 11:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2019 11:32 przez ʿĀlija zawdżat Akrypa.)
> a w ogóle to spotkamy się w sądzie
W sondzie*
20-10-2019 11:34
> W sondzie
W somdzie*
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK -Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën -Prezes Xorphia Automobile Racing Club -Dyrektor Red Star Car Corporation -Syn Heinza Wernera-Grünera -Miłośnik Edelweisskich Serów
20-10-2019 12:06
Nowa mapka Nordaty
Moim zdaniem po problemie... Voxland w nowym wydaniu i miejscu, nawet tam pasuje.
20-10-2019 12:16
Wiwat prezydent Ronon Dex. Dopilnuję aby w Grillgerat nazwać ulicę albo plac na Waszą cześć. Na jednym pomniku też się nie skończy.
20-10-2019 13:31
Cytat:Ja chciałem im dać północ wyspy na prowincję Voxlandu. Powiedzieli, że nie. Kwestię Pańskich kompetencji do takich rozmów już poruszałem w innych miejscach. Natomiast druga z tych wypowiedzi kiepsko Pana stawia jako dowódcę sił zbrojnych. Ale dobrze wiedzieć, myslę że niejeden wojskowy ucieszy się z takiej postawy innej armii. Jeszcze raz dziękuję Państwu za taki tok tej sprawy. Naród wurtlandzki jest wdzięczny.
20-10-2019 13:39
Cytat:Jeszcze raz dziękuję Państwu za taki tok tej sprawy. Naród wurtlandzki jest wdzięczny. W tym miejscu jest mapa robiona wczoraj dla Voxlandu - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showt...hp?tid=897 Została zrobiona (w dobrej wierze... nie wiedząc, że Wasze Państwo jednak istnieje) na podstawie Waszych dawnych mapek, bo dla zasady chciałem utrzymać czyjeś założenia geograficzne. W razie potrzeby można usunąć voxlandzkie miasta (to tylko warstwa, a w zasadzie dwie w Photoshopie), zmienić opis (który i tak był wstępny) i kontynuować pracę jako mapa Wurstlandii.
20-10-2019 14:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2019 14:07 przez Dorian Vilander.)
Dziękujemy Ci Panie Rononie za twe hojne dary.
Pomnik już wykuty, teraz tylko czekać na forum, na którym go postawimy. ![]() free image upload
22-10-2019 11:19
https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/11830/0
Przypominam, że nigdy nie zniesiono Konstytucji Kwietniowej... Dobrze, że Lige Narodów zniesiono bo dziś byli pracownicy LN mogliby rozdawać za hajs innym całe kraje. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
22-10-2019 11:35
> OPM nie została nigdy zlikwidowana, po prostu zaprzestała działalności.
WURSTLANDIA IMPACT Also gdzie jest Zanik kiedy jest potrzebny.
22-10-2019 12:22
Znowu się zaczyna, Boże, jak można się do takiej żenady poniżać. OPM nie było organizacją kryształową, a tow. Zaym wbrew własnym sugestiom nigdy nie był głosem rozsądku i gołąbkiem pokoju (był normalnym politykiem z dobrymi i złymi cechami). Ale to co ostatnio wypisuje ku uciesze sarmackiej gawiedzi nie licuje ani z pełnionymi w przeszłości funkcjami, ani z tytułem profesora, ani z jakąkolwiek godnością intelektualisty. Upadek. Mam nadzieję, że nikt się nie nabierze, gdy wejdzie w konflikt z którymiś sarmackimi władzami (a to kwestia czasu) i znowu będzie próbował odgrywać bezstronny autorytet moralny. Swoją szansę na bycie jakimkolwiek autorytetem sobie ostatecznie przegadał w ostatnich miesiącach.
|