29-04-2019 21:35
No nie do końca ... jestem starym administratorem i znam net-etykietę adminów i wyłączanie forum nie wchodzi w rachubę.
|
Wieści z zagranicy
|
|
29-04-2019 21:35
No nie do końca ... jestem starym administratorem i znam net-etykietę adminów i wyłączanie forum nie wchodzi w rachubę.
30-04-2019 08:44
Cieszy mnie fakt odradzającej Brodrii.
/-/Thomas von Lisendorff - Dostojewski
carewicz brodryjski Grand Lisendorff Admirał MW SZ RB Prezes BZS Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej
30-04-2019 09:27
Teraz najważniejsze jest, żeby to było mądre odrodzenie, bo jeśli powstaną trzy Brodrie: grutinowska, pietrowska i pawłowiczowska, to nic dobrego z tego nie wyniknie, nie przetrwają próby czasu. Co nie znaczy, że wszyscy muszą się dogadać, bo gdybyśmy my próbowali iść na kompromisy ze wszystkimi, to nie bylibyśmy dziś suwerenni. Najważniejsze, żeby zebrali grupę co najmniej 3-4-osobową, która skupi się tylko na Brodrii.
30-04-2019 16:26
http://fnor.cba.pl/forum/showthread.php?tid=811&page=2
Wypowiedziały się trzy strony sporu Brodryjskiego. Myśle, że to raczej oddaliło niż przybliżyło możliwości porozumenia. :c ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB
01-05-2019 13:54
http://fnor.cba.pl/forum/index.php
Zapraszam by spojrzeć na kącik propagandowy. Jako, że w planach mam wspólne wydarzenia kulturalne z SRV to chciałam zobaczyć jak działa kącik propagandy w Federacji. Póki co wstawiłam plakat promujący napoje z Bialenii. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
01-05-2019 14:39
Ten kącik propagandowy w FN to dobra rzecz, można by nawet i u nas nad czymś takim pomyśleć. A promować bialeńskie towary eksportowe oczywiście zdecydowanie warto.
01-05-2019 14:49
Cytat:Ten kącik propagandowy w FN to dobra rzecz, można by nawet i u nas nad czymś takim pomyśleć. Tylko na Neptunie, udostępniajmy go działaczom państwowym za darmo a nie by wyciągać bialeny od obywateli. ![]() Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
01-05-2019 14:51
Bialenów póki co i tak nie ma, ale jak będą to czemu by nie poddać kącika propagandowego wolnemu rynkowi.
Wszakże informacja to broń dorzuć się na amunicję.
01-05-2019 14:54
> Bialenów póki co i tak nie ma, ale jak będą to czemu by nie poddać kącika propagandowego wolnemu rynkowi.
Może poddać szybkiemu rynkowi? Kto pierwszy wstawi obrazek tego będzie wisiał. A kto nie zdąży, też będzie wisiał.
01-05-2019 18:58
Hejo, streści mi ktoś co zostało z mikroświata? Gdzie jeszcze tętni życie?
|