• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Ty to należysz do jeszcze innej kategorii, bo jesteś trollem pożytecznym. Masz ożywczy wpływ na Bialenię i oddalasz niebezpieczeństwo przekształcenia się w grzybową dolinę. Gdybyś jeszcze trochę bardziej angażowała się w działalność tzw. merytoryczną (na przykład uaktywniła Dżamahiriję), to apelowałbym o nadanie Ci tytułu Bohatera Bialenii za bieżący rok... A tak to pewnie dostanie Bajtuś za techniczne umożliwienie nam odzyskania niepodległości, no i oczywiście rozsądek w działalności politycznej.
> oddalasz niebezpieczeństwo przekształcenia się w grzybową dolinę

W sumie to dobrze. Nie lubię grzybów. Chyba że marynowanych. Ale też tylko małych.

> to apelowałbym o nadanie Ci tytułu Bohatera Bialenii za bieżący rok

Nie pośmiertnie nadają?
Merytorycznego? W obecnym mikroświecie? Chyba sobie żartujecie... Teraz to jest tylko sztuczne podtrzymywanie dogorywającego na łożu śmierci staruszka. A może się uda, a może jednak...
A może jest to oczekiwanie na przełom, który może nastąpić? Jeszcze nie widzimy jaki, tak jak Polacy robiący inbę barską i kościuszkowską nie wiedzieli, że zaraz nadejdzie epoka napoleońska i wszystko się zmieni. Cierpliwość jest cnotą w polityce.
> A może jest to oczekiwanie na przełom, który może nastąpić?

Przełom? Chyba Dunajca.
Ale po co czekać na jakiś przełom? Skoro zabawa trwa (i ma się całkiem nieźle), to znaczy że są chętni. Nigdy nie rozumiałem tego pędu make [insert name of mirkonacja] great again.

Jakie nieźle? Weź sobie zobacz ranking aktywności i porównaj go do poprzednich lat.
Nie lubię tak jojczeć na kryzys, bo to bez sensu, ale jednak rzeczywistości nie zakłamujmy.
Nie biadolcie, ja się tu świetnie bawię.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
Cytat:Jakie nieźle? Weź sobie zobacz ranking aktywności i porównaj go do poprzednich lat.
Nie lubię tak jojczeć na kryzys, bo to bez sensu, ale jednak rzeczywistości nie zakłamujmy.

Słodki Jeżu w malinach... Andrzej, ostatnio tak pieprzysz, że aż się odechciewa to czytać. 

Właśnie o takim zachowaniu piszę: kiedyś to było lepiej, za mało postów, słabe rankingi srania postami, tamci to nie chcą czytać o tym, ci to nie chcą czytać tego, nikt nie pisze referatów do pisemek (Kto ma na to siłę, ochotę i czas? Ja na pewno nie po całym dniu produkowania bełkotu w realu), kryzys, koniec mirkonacji, wszyscy pomrzemy!

Takie biadolenie wcale nie jest lepsze od pisków Pietrowa.

Mam podobne zdanie do Ametysta i Karola... ja tam się dobrze bawię i tyle. W sumie te całe rankingi mało mnie obchozą, są niczym innym jak ciekawostką.

W zasadzie ilość postów mnie "nie rusza"... Jak jest ich 30-40 dziennie to i tak wszystkich czytać nie będę. Wolę 2-3 ale ciekawe, na które chce mi się odpowiedzieć lub po prostu je czytam z zainteresowaniem. Wolę sobie podyskutować z Ametystem na zasadzie 2 postów dziennie niż brnąć przez kilkunastopostowy bełkot o niczym.

Pamiętajmy, że ten mikroświat istnieje nie tylko na forum, ale w pewnym sensie też w naszej wyobraźni, to takie sci-fi również na nasz wewnętrzny użytek. Mnie tam nijak nie brakuje tego, jak to pięknie Karol napisał "srania postami".

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości