• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Granica z Dżamahiriją
Właśnie wracam z tej całej Dżamahiriji. Cytując klasyka: smród niesamowity. Nagrałem nawet drogę powrotną samochodem:

prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]
A idź pan!
Póki co nadal to samo. xD
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

Jak rozumiem Rononie to jest ta merytoryka i dyskusja na poziomie która nie zasługuje na wysypisko? :x

PS. Rozumiem, że tu Ametyst rządzi i on decyduje o tym co godne tego miejsca a co nie, tak samo jak np. ja w ZK, ale aluzja chyba jasna dla wszystkich.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Wiedziałem, że Cię sprowokuję.
Ametyst Faradobus

Ametyst Faradobus napisał(a):Rozumiem, że tu Ametyst rządzi i on decyduje o tym co godne tego miejsca a co nie, tak samo jak np. ja w ZK
Dobrze rozumiesz... gospodarzem działu Rzeszy jest Ametyst i to on decyduje o kształtowaniu działów należących do Rzeszy.
Na filmie widać, że kawałek drogi był bardzo, bardzo niedobry, bardzo zły. Ale później chyba było już nieco lepiej, prawda ?
Janek Sapieha napisał(a):Ale później chyba było już nieco lepiej, prawda ?
Bo wjechał na tereny należące do Rzeszy.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości