• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Myślałam że w Wandystanie będzie mniej, a w Bialenii o wiele więcej, tbf.
Ale to ranking z zeszłego miesiąca, gdy prezydent Harlin policzył nam tylko posty z forum na którym działamy od 23 marca. :v
> Ale to ranking z zeszłego miesiąca

A.

W Wandystanie w kwietniu akurat nie jest tak źle, tylko (xDDDDDDD) 2 posty mniej niż w marcu. Czyli chujowo, ale stabilnie :>.
http://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/11619/5
Tymczasem w Sarmacji Hasselandczyków biją. O tym się głośno nie mówi, ale podobno w zamach zamieszany jest Kristian Iversen (agent Sarmatische Abwehra), który w przeszłości wysadził IRC, chcąc unieszkodliwić jedynego hasselandzkiego prezydenta Bialenii, Eddarda Noqterna.
(niskojakościowa informacje, wiem, ale ostatnio w mikroświecie niewiele się dzieje)
> Tymczasem w Sarmacji Hasselandczyków biją.

Haaatujcie, Sahmaci mnie biją.
Dość śmieszny obrót sytuacji. Hasseland zawsze taki cichy nic nie robi, a teraz bencki dostaje. Hehe
Jedyny władca Hasselandu, który odwalił maniane to był Tow.Pietrow.
[Obrazek: FlYScNM.png]
> Haaatujcie, Sahmaci mnie biją.

Swoją drogą, to już 10 lat od Sonderaktion München. Szybko ten czas płynie, c'nie?
Ja bym jednak polecał przeczytać wzmiankowany artykuł. Sarmacji można (i należy!) nie lubić, ale powinno się robić to merytorycznie. Artykuł jest czysto narracyjny, a ja postanowiłem złośliwie kontynuować narrację, odnosząc się do słynnego happeningu Radykalnego Centrum. Wink
Czy Republika Bialeńska przyjmie w razie konieczności uchodźców z Hasselandu?
Cytat:Czy Republika Bialeńska przyjmie w razie konieczności uchodźców z Hasselandu?

Bajtuś jest chyba takim przypadkiem. A jest on jednym z najbardziej wartościowych obywateli. Działasz obywatelu Bajtusiu jeszcze w KH?

>2 posty mniej niż w marcu

Jakbym była defetystką rzekłabym, że nie 2 posty mniej ale aż 10% mniejsza aktywność.
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości