20-01-2020 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2020 19:27 przez Severin von Verwaltung.)
Nie jestem pewien czy będzie można zmienić nazwę po uzyskaniu wymaganej liczby osób, więc zmieniłem nazwę na "Ivy Mikro Leuage". Zainteresowanych serdecznie zapraszam. Nazwy drużyn można zmieniać, ale bardzo proszę, żeby miały związek z mikroświatem, a jeszcze lepiej, związek z miejscem działania w mikronacji. Obecnie próbuję jeszcze rozmawiać w tej sprawie z Federacją Nordacką, a JKM Maciej II skontaktował się z Rotrią. Mam nadzieję, że tym razem się uda!
Jak wszystkim czas i chęci pozwolą, to możemy sobie uchwalić jakiś statut, a każde z państw biorących udział będzie mogło sobie wybrać przedstawiciela do zarządu nad ligą (moglibyśmy się pobawić coś w stylu prezydencji jak w Radzie UE). Niemniej, z bólem w sercu, nie nalegam na formalizmy i nadmierną biurokrację
.
Jak wszystkim czas i chęci pozwolą, to możemy sobie uchwalić jakiś statut, a każde z państw biorących udział będzie mogło sobie wybrać przedstawiciela do zarządu nad ligą (moglibyśmy się pobawić coś w stylu prezydencji jak w Radzie UE). Niemniej, z bólem w sercu, nie nalegam na formalizmy i nadmierną biurokrację
.
Severin von Verwaltung
Obserwator życia mikronacyjnego.
Wirtualny: malkonent, komentator tematów prawno-społecznych oraz wielbiciel biurokracji i procedur.
Obserwator życia mikronacyjnego.
Wirtualny: malkonent, komentator tematów prawno-społecznych oraz wielbiciel biurokracji i procedur.