29-01-2020 19:52
Mógłbym coś zaproponować, ale musiałbym wiedzieć o paru kwestiach.
1) Czy myśleliście nad próbą wprowadzenia chociaż minimalnej narracji w obradach? Widzę że fanatycy legislacji wyginęli za niewoli sarmackiej, a same rozmowy o prawie bez żadnych smaczków są, zdaje się, nudne.
1.1) Czy mając dosyć unikalną narrację koniecznie musicie mieć organ o nazwie "Senat"? Ja nie rozumiem fenomenu tej nazwy. Nie lepiej nawiązać do jakieś arabskiej organizacji
? Senat jest teraz w Królestwie Teutonii, Kościele Diuczej Wiary, planowany w Palatynacie Leocji, a całkiem niedawno był też w Konsulacie Sclavinii, Królestwie Hasselandu i Suderlandzie. Litości ...
2. Czy dopuszczacie zwolnienie tempa prac? Ja mam wrażenie, że Wasze terminy są krótkie i niektórzy nie mogą spokojnie zapoznać się z przedmiotem albo zdążą się zapoznać, ale brakuje im czasu na uwagi
3. Czy dopuszczacie ustawowe przerwy nawiązujące do sezonów ogórkowych?
1) Czy myśleliście nad próbą wprowadzenia chociaż minimalnej narracji w obradach? Widzę że fanatycy legislacji wyginęli za niewoli sarmackiej, a same rozmowy o prawie bez żadnych smaczków są, zdaje się, nudne.
1.1) Czy mając dosyć unikalną narrację koniecznie musicie mieć organ o nazwie "Senat"? Ja nie rozumiem fenomenu tej nazwy. Nie lepiej nawiązać do jakieś arabskiej organizacji
? Senat jest teraz w Królestwie Teutonii, Kościele Diuczej Wiary, planowany w Palatynacie Leocji, a całkiem niedawno był też w Konsulacie Sclavinii, Królestwie Hasselandu i Suderlandzie. Litości ...2. Czy dopuszczacie zwolnienie tempa prac? Ja mam wrażenie, że Wasze terminy są krótkie i niektórzy nie mogą spokojnie zapoznać się z przedmiotem albo zdążą się zapoznać, ale brakuje im czasu na uwagi
3. Czy dopuszczacie ustawowe przerwy nawiązujące do sezonów ogórkowych?
Severin von Verwaltung
Obserwator życia mikronacyjnego.
Wirtualny: malkonent, komentator tematów prawno-społecznych oraz wielbiciel biurokracji i procedur.
Obserwator życia mikronacyjnego.
Wirtualny: malkonent, komentator tematów prawno-społecznych oraz wielbiciel biurokracji i procedur.