• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Debata tematyczna V Sesja Sejmu Rzeszy [Co dalej z Anatolią?]
Cytat:Może pozwolimy Suderlandowi na wsparcie powstania narodowe wysokogórskich Anatolijczyków? Byłaby to okazja do przetestowania gwardii i zdobycie nowych odznaczeń.

Ja nie mam nic przeciwko, zwłaszcza że już od kołyski należy mi się Krzyż Walecznych. Poczekajmy jednak, aż struktury Gwardii nieco się rozwiną i będzie można jej używać w pełnym wymiarze.

Cytat:Można powołać komisję statystyczną, ale może raczej jednorazowo (na miesiąc), bo stała komisja raczej nie byłaby aktywna.

Może powołajmy ją niby permanentnie, coś jak Rada ds. Symboliki. Po prostu będzie ona rozpatrywać pojawiające się na bieżąco kwestie i np. raz w miesiącu albo raz na kwartał opublikuje raport.

Cytat:Jako Rektor UB przychylnym okiem patrzę też na współpracę w zakresie zbadania opisu tej krainy. Żeby nie było to nudne pisanie dla samych siebie, warto chyba połączyć to z misją wojskową i rekolonizacją centrum. Narracyjnie taka wojna byłaby okazją do integracji mieszkańców wybrzeży w duchu lojalizmu bialeńsko-anatolijskiego.

Może w ogóle powołajmy na UB Instytut albo Katedrę Kultury Anatolii?
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: V Sesja Sejmu Rzeszy [Co dalej z Anatolią?] - przez Ametyst Faradobus - 03-03-2020 17:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości