04-03-2020 09:09
No właśnie chodzi mi o ten statek Piotra Pawłowicza! Sam widziałeś jak duży jest i to do niego była uwaga, w głównej mierze właśnie.
Co do badań kosmosu od strony Bialeńskiej i że zaczęło się to od 2014 to jak najbardziej ma to ręcę i nogi, więc wszak nie chciałem ciebie obrazić Rononie, bo wiem że wiedzę takową posiadasz, bo nawet byłem na twoich wykładach na studiach z wydziałem wojskowym...
Także nie chodziło mi o całą Bialenię, że skąd te statki kosmiczne, bo może faktycznie do tego czasu powstały już takie technologie że szok! Mnie bardziej interesowało że Piotr Pawłowicz z znikąd go wziął.
Co do badań kosmosu od strony Bialeńskiej i że zaczęło się to od 2014 to jak najbardziej ma to ręcę i nogi, więc wszak nie chciałem ciebie obrazić Rononie, bo wiem że wiedzę takową posiadasz, bo nawet byłem na twoich wykładach na studiach z wydziałem wojskowym...
Także nie chodziło mi o całą Bialenię, że skąd te statki kosmiczne, bo może faktycznie do tego czasu powstały już takie technologie że szok! Mnie bardziej interesowało że Piotr Pawłowicz z znikąd go wziął.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera