• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu
Ametyst Faradobus napisał(a):Super to wygląda tylko właśnie sobie uświadomiłem, że umknęła nam obu jedna rzecz: Ustawa nie mówi nic o różnych klasach jednej odznaki: po prostu można je dostać w nieograniczonych ilościach. Wprowadziłem jedynie różne baretki oznaczające różną liczbę odznak. Oczywiście można zawsze zmienić Ustawę, ale nie wiem czy to ma sens. Może zatem ograniczmy się do jednego wzoru każdej z nich?
Mi to nie umknęło... zauważyłem, że nie nazwałeś klas - dlatego nadałem jakieś swoje nazwy, które albo przyjmiesz, albo wprowadzisz nazwy klas, a ja podmienię opisy.

Co więcej... zauważyłem, że w baretkach zrobiłeś 4 klasy "Zasłużonego Lennika" i mam przygotowany też taki wariant:

[Obrazek: 3_07_03_20_5_38_59.png]

Zastanawiałem się nad "platynową"... ale w prostej grafice zbytnio jest podobna do srebrnej. Tak więc masz jeszcze czas na decyzję. Czwarta, najwyższa klasa jest i nawet trochę "oryginalna".

Podobnie jak można rozbudować Krzyż Stalowy o Krzyż Wielki z Mieczami i krzyż Wielki z Mieczami i Liśćmi Dębu... dorobienie to już Pan Pikuś.

Wiadomości w tym wątku
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Ronon Dex - 07-03-2020 17:35
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 02-03-2021 14:20
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 03-03-2021 17:26
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 03-03-2021 17:37
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 03-03-2021 18:55
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 03-03-2021 19:30
RE: Rada ds. Symboliki przy Lwie Wolnogradu - przez Iwan Pietrow - 03-03-2021 21:59

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości