08-03-2020 17:58
Pozwolę sobie wrócić do tematu i Was też do tego zachęcam. Może kiedyś będę mógł komuś nadać tytuł Zasłużonego Mieszkańca Wolnego Miasta...
Poniżej przedstawiam moje propozycje wizualizacji różnych obiektów na bazie budynków istniejących realnie. Oczywiście potem będzie się można bawić w przerabianie zdjęć, dodawanie godeł, flag itp. Zależy mi, aby przynajmniej część nie była mainstreamowych - jak patrzę, że każda mikronacja wzorująca się np na Rosji wrzuca zdjęcia Soboru Wasyla to mnie szlag trafia, bo to zero inwencji twórczej.
Dom Lewski - hotel Parus w Soczi
Parlament RB - Pałac Rolników w Kazaniu
Plac Zielony - Plac Zielony w Trypolisie
Meczet - Meczet Proroka w Medynie
Pałac Prezydencki - ten pałac Erdogana w Ankarze
Uniwersytet - AWF w Petersburgu
Gmach Rady Republiki - Parlament Turkmenistanu
Gmach Krajowej Rady Informatycznej - instytut cybernetyczny w Petersburgu
Nie chcę przeciążać, więc póki co tyle. Przy okazji możemy dalej myśleć nad charakterem poszczególnych dzielnic.
Poniżej przedstawiam moje propozycje wizualizacji różnych obiektów na bazie budynków istniejących realnie. Oczywiście potem będzie się można bawić w przerabianie zdjęć, dodawanie godeł, flag itp. Zależy mi, aby przynajmniej część nie była mainstreamowych - jak patrzę, że każda mikronacja wzorująca się np na Rosji wrzuca zdjęcia Soboru Wasyla to mnie szlag trafia, bo to zero inwencji twórczej.
Dom Lewski - hotel Parus w Soczi
Parlament RB - Pałac Rolników w Kazaniu
Plac Zielony - Plac Zielony w Trypolisie
Meczet - Meczet Proroka w Medynie
Pałac Prezydencki - ten pałac Erdogana w Ankarze
Uniwersytet - AWF w Petersburgu
Gmach Rady Republiki - Parlament Turkmenistanu
Gmach Krajowej Rady Informatycznej - instytut cybernetyczny w Petersburgu
Nie chcę przeciążać, więc póki co tyle. Przy okazji możemy dalej myśleć nad charakterem poszczególnych dzielnic.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus
Ametyst Faradobus
Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)
![[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]](http://spolecznosc.bialenia.org.pl/gallery/85_13_12_22_10_32_48.png)