27-03-2020 15:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2020 15:36 przez OlaChojnacka.)
Państwa o stylu historyzującym to pikuś - sama nigdy nie napisałam/nie wymyślałam historii przedinternetowej Tarjaturunenatu Tuolelenkki, bo wymagałoby to postawienia jeszcze ciekawszego pytania - a mianowicie: co działo się z antropomorficznymi zwierzętami zamieszkującymi teraz tereny dawnych Erboki i Gaudium, a wcześniej tereny stworzone częściowo specjalnie dla nas, zanim w 2007 zmieniłam Królestwo Marchewki w Zjednoczone Imperium Tuoleleńskie.
Oczywiście, najprościej byłoby powiedzieć, że przybyły z kosmosu - tylko tutaj wątek "cywilizacji uciekającej od wojny czy innego kataklizmu" (patrz: Asgardyjczycy w filmie Thor: Ragnarok) jest, cytując klasyka, awykonalny bynajmniej - bo to my bylibyśmy tą cywilizacją na szczycie, a nie uciekającą
Dlatego też podstrona o historii będzie zawierać tylko informacje z okresu internetowego.
Oczywiście, najprościej byłoby powiedzieć, że przybyły z kosmosu - tylko tutaj wątek "cywilizacji uciekającej od wojny czy innego kataklizmu" (patrz: Asgardyjczycy w filmie Thor: Ragnarok) jest, cytując klasyka, awykonalny bynajmniej - bo to my bylibyśmy tą cywilizacją na szczycie, a nie uciekającą
Dlatego też podstrona o historii będzie zawierać tylko informacje z okresu internetowego.
(-) mgr net Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.