• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy państwo to prezydent? - zaproszenie do debaty
Cytat:Ależ ja bardzo lubię jak ludzie się ze sobą nie zgadzają, ja nawet uwielbiałem z Zanikiem dyskutować. To właśnie Wspólnota Rozwoju próbowała uniformizować Bialenię na modłę sarmacką (nie mówię, że wszyscy i nie mówię, że wszystko co robiło WR było złe, ale generalnie wielu osobom odebrali smak v-życia i odebrali Bialenii jakikolwiek klimat na długi czas). 

Wspólnota Rozwoju byłą chujowa jak margaryna, ale to powód żeby jej nie dopuszczać do władzy, a nie by pozwolić jej członkom odejść z kraju

Cytat:Ja tam zniknąłem głównie przez Hewreta, Pietrowa, Krasnodębskiego właśnie i Burbona, którzy tworzyli tak nudną i bezpłciową Bialenię, że miesiącami w ogóle nie chciałem na to patrzeć i nawet jak mi pisano, że zamachy stanu, Brodria chce nas wchłonąć, itd., to nie miałem ochoty się z nimi użerać i nawet nie zaglądałem na forum. 

O i wreszcie się zgadzasz, że te rządy były chujowe i brakowało prerogatyw narodu by je ogarnąc.

Cytat:Doskonale wiesz o jakich osobach mówię. 

Chcę to usłyszeć i zacząć dyskutować.
~baronessa Maria von Primisz

drugi prezydent Republiki
wielokrotna posłanka i marszałkini, założycielka i liderka partii Jedna Bialenia
założycielka i właścicielka klubu Galacticos Wolnograd
selekcjonerka reprezentacji Republiki Bialeńskiej w piłce nożnej

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy państwo to prezydent? - zaproszenie do debaty - przez MvP - 04-05-2019 22:42

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości