• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Witam Bialeńczycy
Jak dotąd, jedynie gdzie udało mi się rozwinąć koszykówkę, to w Ardemii, bo cały sezon się odbył. Jednak potem próbowałem jeszcze w UTN, jednak tam praktycznie zainteresowanie było bardzo małe. Z koszykówką jest taki problem, żeby stworzyć ligę, to owszem jest gra przeglądarkowa, ale wymaga vipa. A vip nie jest darmowy. Dlatego jedynie narracyjnie prowadziłem ją w Ardemii. Oczywiście mógłbym też narracyjnie prowadzić w Bialeni, pytanie czy byłoby zainteresowanie? Ponadto jeszcze wspomnę o NASCAR, bo aktualnie przyznaje że tak powiem spałem trochę w śledzeniu tego, jednak kiedyś dużo oglądałem i ba! Robiłem własny NASCAR i udało mi się aż 5 sezonów zrobić z niego, a chętnych od 4 sezon miałem aż 21(co jest jak dotąd rekordem w zrobieniu przez moją osobę jakiejś imprezy sportowej w internecie)!
Oczywiście robiłem to na pewnej forum pewnej gry przeglądarkowej. Jeśli miałbym robić narracyjnie wyścigi NASCAR, to jedynym tak naprawdę problemem jest ilość chętnych, bo wyścigi NASCAR wymagają naprawdę dużo chętnych(z 12 minimum by to funkcjonowało i nie, nie kłamię).

Pani Akrypo, co do Dżamahiriji Bialeńskiej to chętnie wpadnę, bo ze względu że mamy zbliżone poglądy, to mogę się tam dość często udzielać. Co do szukania pracy w Instytucie, sobie zobaczę, aczkolwiek zamierzam tu głównie rozwinąć się sportowo.

Jeszcze tylko mogę wspomnieć że z działań sportowych w Polinie, że robiłem I Turniej warcab Baridajskich, jednak niestety finał był rozegrany dopiero po moim odejściu(oczywiście nie wiedziałem czy wróce do mikronacji, ale jak widać wróciłem).

No i jeszcze prócz sportowego zaangażowania, dalej bez zmian jestem chętny do uczenia się w Instytucie Wojskowym, w którym wykłady będzie prowadził pan Ronon Dex.
Leszek Ebe-Grüner.
-Organizator MW GT AK
-Kierowca Rajdowy Klubu Koriben Automobilë Sammën
-Prezes Xorphia Automobile Racing Club
-Dyrektor Red Star Car Corporation
-Syn Heinza Wernera-Grünera
-Miłośnik Edelweisskich Serów

Wiadomości w tym wątku
Witam Bialeńczycy - przez Leszek Ebe-Grüner - 01-05-2019 19:08
RE: Witam Bialeńczycy - przez Akrypa Ali Shariati - 01-05-2019 19:35
RE: Witam Bialeńczycy - przez Piotr Romanow - 01-05-2019 19:41
RE: Witam Bialeńczycy - przez Leszek Ebe-Grüner - 05-05-2019 12:31