• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komentarz Prezydent wobec wniosku w Rotrii
Ametyst wstawił na krzykopudełko:
http://forum.rotria.pl/showthread.php?tid=2072

Jednak w związku, że chciałabym poważniej to skomentować przeniosę to tutaj. Nie wiem czy ktoś zauważył czy nie, ale staram się nie atakować Rotrii ani żadnej osoby z tamtąd bo zwyczajnie sprawy w ramach której pojawił się ostatni konflikt na linii RB - Rotria nie znam a i osoby które tam są aktywne niezawiniły mi niczym. Oczywiście nie odmawiam sobie od brania udziału w aktywności żartobliwej ale wydaje mi się, że nie znajdzie się od kiedy znowu aktywnie tu działam z mojej strony nic co by miało zamiar kogoś obrazić lub ktoś mógłby poczuć się urażony. Rotria wydaje mi się zbyt poważna ale to kwestia indywidualnych upodobań i nie mam aktualnie wrogiego stosunku do niej. Od jakiegoś czasu przeglądam forum Bizancjum i jest to fajny przykład jak Rotria może przyczynić się do aktywności i klimatu danej mikronacji.

Jeśli jej władzę zapragnął normalizacji stosunków i wzajemnego uznania nie widzę ku temu przeciwskazań. Mikronacje powinny się raczej wspierać, często nawet jeśli narracyjnie mamy do kogoś zły stosunek nie powinniśmy tracić z oczu tego, że po drugiej stronie są osoby które nie tylko zgodnie z nauczaniem pewnego personalisty i fenomenologa Karola Wojtyły mają swoją nienaruszalną godność ale tak jak i my próbują czerpać przejemność i szczęście z pobytu w v-świecie.

Dodam, że jak najbardziej zgadzam się, że mam wesołe usposobienie. ^^

Prezydent
Republiki Bialeńskiej
(-) Akrypa Ali Shariati
[Obrazek: knK83ML.png]
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB

Wiadomości w tym wątku
Komentarz Prezydent wobec wniosku w Rotrii - przez Akrypa Ali Shariati - 20-04-2020 16:11

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości