24-04-2020 10:12
Cytat:Może Księstwo Sarmacji, które ma najbardziej jeśli się nie mylę rozbudowaną infrastrukturę, się nią podzieliła oraz na przykład dla nowych mikronautów promowała wiedzę o innych mikronacjach (na przykład ktoś usłyszał o mikronacjach, kliknął w największą ale akurat klimatem mu bardziej podpasuje Rotria, Suderland, Magnfikat czy Wandystan)?
Dlaczego nie? Nie ukrywam, że ja mogę wypowiadać się tylko i wyłącznie za siebie, bo mimo że mieszkam w Księstwie już tyle lat to nie pełnię żadnych znaczących funkcji publicznych w centrali. Ci co mnie znają wiedzą, że angażuje się lokalnie w mojej prowincji. Musiałoby to by mieć ciekawą formę i wyświetlać się już na etapie rejestracji. Taki katalog, gdzie mógłbym przejrzeć listę mikronacji i poznać pokrótce ich charakter/klimat. Jeżeli np. nie zdecydowałbym się na zamieszkanie w Księstwie, bo "coś" to mógłbym zostać przekierowany do innego v-państwa. Uważam, że taki mechanizm docelowo mógłby funkcjonować w każdej szanującej się i chcącej rozwoju mikroświata mikronacji.
GUEDES DE LIMA h. SZACHOWNICA
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.
Ojciec Założyciel - Dumny Sclavińczyk
Właściciel Unicorn Media Corporation
"Rzeczpospolita Sclavinii i Trizondalu to był najbardziej nieodpowiedzialny projekt w historii mikroświata". - Piotr von Thorn-Cetnarovich, Prezydent Rzeczpospolitej Sclavińskiej.