24-04-2020 10:45
>Kolejną sprawą są poradniki, jak dla mnie ich tworzenie nie ma sensu, przynajmniej w naszej sytuacji, z jednej strony są zbyt ogólne aby mógłby powiedzieć nowemu członkowi naszej, mikronacyjnej społeczności cokolwiek istotnego, poza tym jaką flagę stosuje się w danym państwie
Jak cały post jest dość jakościowy i nie mam innych uwag. To śmiem twierdzić, że da się dość łatwo w kilku zdaniach pokazać nowej osobie czym różni się klimat Wandystanu, Rotrii, Skarlandu czy Bialenii na podstawie której mógł uznać, że jako komunista, liberalny katolik lub monarchista jest mu bliżej to danej mikronacji.
Jak cały post jest dość jakościowy i nie mam innych uwag. To śmiem twierdzić, że da się dość łatwo w kilku zdaniach pokazać nowej osobie czym różni się klimat Wandystanu, Rotrii, Skarlandu czy Bialenii na podstawie której mógł uznać, że jako komunista, liberalny katolik lub monarchista jest mu bliżej to danej mikronacji.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB